Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 91 какво ще се случи?

Добави коментар

Исауро научава истинските намерения на Лукресия. Вижте какво ще се случи в епизод 91 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 25 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Марина иска да знае какви са намеренията зад предложението да получи фамилията Окаранза. Баща ѝ обяснява, че иска да изчисти съвестта си и да я помири с Алберто. Пруденсия се извинява на дъщеря си, че не я е попитала за мнението ѝ по-рано. Тя признава, че е смятала за добра идея да покани Алберто на вечеря, за да създаде шанс да изчистят недоразуменията си. Тя признава също, че е щастлива от връзката ѝ с д-р Базан.

Исауро е бесен, когато Рамона му разкрива, че Марина си има нов годеник. Рикардо казва на Марина да приеме името Окаранса. Той се опитва да ѝ обясни, че отказвайки се от името, което ѝ се полага, тя наранява не Луис, а себе си. Той също така я убеждава, че това ще донесе огромна радост на майка ѝ, която вече ще може да разказва на всички за връзката им и ще осигури бъдещето на сина си. Исауро научава, че Лукресия е приятелка на Алберто. Той веднага разбира, че хитрата лекарка го е използвала, за да постигне собствените си цели.

Сусана се ядосва, когато Луис съобщава в нейно присъствие, че Марина част от семейство Окаранса. Тя не може да го слуша как говори за възхищението, което дъщеря му е предизвикала сред гостите на партито на медицинския персонал. Тя упорито се опитва да го разубеди да признае дъщеря си и да сподели с нея богатството си. Исауро се обръща към Лукресия с негодувание. Той я упреква, че е скрила от него връзката си с Алберто, и я пита за истинските ѝ намерения. Тя обяснява, че действа в тайна от Алберто. Тя му казва, че иска да му помогне да уреди живота си с Марина. Дамяна скъсва с Балдомер. Алберто влиза в стаята на мистериозен пациент.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?