Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 89 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 89 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 21 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Балдомеро моли Соледад да му помогне да организира вечеря, на която да предложи брак на Дамяна. Тя се съгласява да му помогне и казва, че Соледад е имала голям късмет да има до себе си мъж като него. Алберто разкрива на майка си, че е целунал Марина и по този начин се е убедил, че все още я обича. Пруденсия му напомня, че той не е дал на Марина доказателство за любовта си, оставил нея и сина ѝ, а след това се забъркал с Лукресия. Алберто признава, че майка му е права. Той казва, че е изгубил пътя в живота си, поради което решава да направи крачка напред, да прекрати връзката си с Лукресия и да поиска Марина отново да стане негова съпруга.

Ана се нахвърля върху Ванеса, когато отново я среща в квартала си. Тя подозира, че е дошла да тормози Паулино. Ванеса обяснява, че е дошла на гости на Марина. Тя обаче признава, че е провела откровен разговор с Паулино и е разбрала, че го е загубила завинаги. По-късно, в разговор с Паулино, тя заявява, че е решила да се грижи за себе си. Отсега нататък тя иска да обръща повече внимание на това, което е наистина важно, и да си намери работа, за да стане независима. Тя му пожелава късмет и професионален успех. Сусана настоява дъщеря ѝ да поиска половината от имота от свекърва си. Ванеса отказва.

Алберто предлага на Марина да поговорят за връзката си. Тя рязко му отговаря, че темата не я интересува, защото е решила да се обвърже с Рикардо. Пруденсия признава на Луис, че би искала да види Алберто и Марина заедно, но разбира, че Рикардо би бил много по-добър мъж за Марина, защото я обича и е готов да направи всичко за нея. Исауро случайно се натъква на Марина в болницата. Той веднага се опитва да избяга.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?