Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 88 какво ще се случи?

Добави коментар

Марина отново се чувства измамена от Алберто. Вижте какво ще се случи в епизод 88 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 20 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Алберто признава пред д-р Замуда, че е влязъл в спор с д-р Базан. Д-р Замуда изразява недоволството си от това, че Алберто е изоставил дъщеря му по време на партито и че я е обидил, като е поканил Марина на танц. Той го предупреждава, че ако нарани Лукресия, те ще престанат да работят заедно. Пруденсия съобщава на съпруга си, че Торибио е приел предложението му и е подписал документите. Луис се надява, че това ще промени съдбата на мъжа. Пруденсия напомня на съпруга си, че той има да плаща още един дълг - трябва да признае Марина за своя дъщеря.

Алберто разкрива на Ерик, че възнамерява да скъса с Лукреция. Луис моли Марина за разрешение да се види с внука си. Той получава отказ. В отговор той чува, че оказва лошо влияние върху детето. Той обаче не се отказва и кани дъщеря си в дома си. Той я убеждава, че това ще направи майка ѝ щастлива. Марина разкрива на Йоланда, че ще се срещне с Алберто, за да реши дали да му даде още един шанс. Приятелката ѝ я предупреждава, че може да преживее ново разочарование. Лукресия казва на Марина, че Алберто отвръща на любовта ѝ и че връзката им върви чудесно. Марина се оплаква на Рикардо, че Алберто отново ѝ е изневерил. Тя решава да забрави бившия си съпруг и да се обвърже с лекар.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?