Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 87 какво ще се случи?

Добави коментар

Марина иска да спре контакта си с Албертo. Вижте какво ще се случи в епизод 87 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 19 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Марина напомня на Албертo, че има идеален живот, работа, за която винаги е мечтал, и гадже, достойна да носи името Окаранза. Той бърза да обясни, че е прекъснал контактите си с Луис и че откакто вече не са женени, не е изпитал щастие. Луис се оплаква на съпругата си, че Алберто го е натопил и публично се е отрекъл от тях, като по този начин е нарушил думата си. Пруденсия му обяснява, че Алберто не е излъгал, когато е казал, че те не са негови родители. Тя напомня на съпруга си, че той също не е спазил споразумението им, като не е признал Марина за своя дъщеря. Луис обвинява Марина, която отхвърля предложението му.

Марина и Алберто признават помежду си, че въпреки че са се наранили много, все още се обичат. Те дори се целуват. След това Марина разкрива на Алберто, че травмата, която той е оставил след себе си, отхвърляйки нея и сина ѝ, е по-силна от любовта, която тя изпитва към него. Тя го моли да си тръгне и да ѝ помогне да забрави за себе си. Алберто отговаря, че няма да го направи, защото я обича. Лукресия ги наблюдава.

Лукресия споменава пред Пруденсия и Алберто, че Марина се интересува от Рикардо. Пруденсия разкрива на Лукресия, че Марина е тяхна дъщеря. Добавя, че иска щастие за нея и би бил щастлив, ако тя се влюби в д-р Базан. Рикардо се възмущава от Алберто заради целувката му с Марина. Смята, че е постъпил нечестно. Пруденсия казва на д-р Муньос, че Марина е нейна дъщеря, и го моли никога повече да не се съмнява в нейната честност. Д-р Замудо моли Алберто да поговори с него насаме.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?