Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 85 какво ще се случи?

Добави коментар

Ванеса моли Паулино да се върне при нея. Вижте какво ще се случи в епизод 85 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 15 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Доктор Замудио уверява Лукреция, че Исауро ще се възстанови след операцията, въпреки че ще премине през дълго и сложно лечение. Тя моли лекаря да не споменава нищо на Алберто. Той обещава дискретност. Луис се оплаква на съпругата си, че е бил отхвърлен от Торибио и приятелите му, когато е отишъл да поиска прошка. Той обвинява мъжа за това, че е загубил правото да вижда внука си. Пруденсия смята, че това е било добре, тъй като той е щял да окаже лошо влияние върху детето.

Паулино посещава Ванеса в болницата. Тя с радост му съобщава, че е свободна и че ще могат да бъдат заедно. Той обаче охлажда ентусиазма ѝ. Той казва, че връзката им ще остане в миналото. Сега той се среща с момиче, което го обича и не се срамува от това. Ерик пита Марина защо не е искала да направи теста за бащинство. Йоланда го обвинява, че се опитва да защити Алберто. Той обяснява, че смята, че и двамата с Марина са направили грешка. Марина завършва разговора, като казва, че Алберто е трябвало да ѝ се довери.

Алберто разкрива на Ерик, че никога няма да спре да се съмнява дали Марина е родила неговото дете или това на Изауро.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?