Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 83 какво ще се случи?

Добави коментар

Едсон умира. Луис разказва какво се е случило между него и Торибио на Марина. Вижте какво ще се случи в епизод 83 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 13 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Балдомеро и Марина планират да съдят Луис за това, че по невнимание е застрелял Торибио. Полицай ги уведомява, че от инцидента са минали твърде много години и деянието е погасено по давност. Паулино моли Алберто да му позволи да се види с Ванеса. Мъжът проявява разбиране. Позволява му кратко посещение и го предупреждава за пристигането на Сусана. Майката на Ванеса намира Паулино наведен над леглото на дъщеря ѝ. Тя го обижда, обвинява го за трагедията на дъщеря си и го изгонва. Той я упреква, че не се е поколебала да омъжи дъщеря си за пари. Той я нарича най-лошата майка на света.

Алберто уведомява Пруденсия и Луис за смъртта на Едсон. Споменава им, че майка му е приела лошо новината. Сусана казва на Луис, че Ванеса ѝ се е оплакала от съпруга си, който уж я малтретирал физически. Луис признава, че не е смятал, че Едсон е подходящият кандидат за съпруг на Ванеса. Еразмо казва на Ерик, че се вижда с Йоланда от дълго време. Той му нарежда да се държи на разстояние от нея. Паулино споменава на баща си за инцидента с Ванеса. Маргарито напомня на сина си, че Ванеса се е омъжила и сега е заобиколена от семейство, докато той се е с Анита. Паулино обяснява, че много харесва Анита, но Ванеса е жената на живота му.

Луис разказва на Марина как в действителност се е случило застрелването на Торибио. Марина обвинява баща си, че дори сега не изпитва състрадание. Сусана съветва Ванеса да не споменава пред детектива, че точно преди падането е влязла в остър спор със съпруга си.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?