Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 82 какво ще се случи?

Добави коментар

В резултат на кавга Едсон и Ванеса падат от високо. Вижте какво ще се случи в епизод 82 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 12 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Йоланда смята, че Алберто трябва да е имал важна причина, тъй като е дошъл да види баща ѝ в събота. Маргарито е убеден, че това е операцията. Ванеса признава на Едсон, че изобщо не го обича и иска да се разведе. Той отговаря, че в неговото семейство развод няма. Той е убеден, че е похарчил достатъчно пари за нея и сега тя му принедлежи. Ванеса го предупреждава, че дори да я задържи насила, сърцето ѝ винаги ще бие за друг мъж. В отмъщение съпругът ѝ я удря и изнасилва.

Пруденсия се опитва да принуди Луис да признае, че е застрелял Торибио, дори и да го е направил несъзнателно. Тя твърди, че съпругът ѝ е избягал от мястото на произшествието. Луис обяснява, че по онова време е бил млад и много се е страхувал от последствията. Освен това баща му го уверява, че ще се погрижи за всичко. Пруденсия смята, че трябва публично да признае, че Тобирио е прав. Заплашва го, че ако и този път е страхливец, тя ще го направи вместо него. Ванеса се опитва да избяга от съпруга си. Той тича след нея. Когато я настига, двамата започват да се борят. Те губят равновесие и падат от високо.

Пруденсия споделя откритието си с Ангустиас. Тя е огорчена, че съпругът ѝ не си е мръднал пръста да помогне на Тобирио, обричайки го на мизерен живот и на милостта на Балдомеро или Марина. Лукресия се опитва да обясни на Изауро, че Марина е неблагодарна, защото е забравила неговата жертва. Тя го убеждава да се погрижи за себе си и да се съгласи на пластична операция. Исауро се опасява, че ще преживее разочарование, подобно на това, което е преживял след първия си опит. Алберто уведомява Пруденсия за инцидента с Едсон и Ванеса. След това съобщава лошата новина на Хилда и Сусана. Състоянието на Едсон и Ванеса е много тежко.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?