Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 81 какво ще се случи?

Добави коментар

Торибио си спомня, че Луис го е прострелял. Вижте какво ще се случи в епизод 81 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 11 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Лукресия убеждава баща си да приеме Изауро и да прецени шансовете му да се подложи на пластична операция. Алберто иска да знае дали Ванеса ще се подложи на тестовете. Хилда му казва, че е намерила друг начин да се справи с проблемите на снаха си - Едсон я е завел на релаксираща екскурзия в спа център. Кръщават сина на Марина. Пруденсия убеждава дъщеря си да позволи на Луис да присъства на кръщенето. Исауро преследва Марина.

Алберто пристига случайно на тържеството по случай кръщенето на сина си. Никой не го е уведомил за празника. Пруденсия обяснява, че не му е казала нищо, защото Марина я е помолила за това. Рикардо се възмущава, че Алберто не може да приеме, че Марина не иска да има нищо общо с него. Торибио отново изпада в нервна криза когато вижда Луис. Той го нарича дявол. Той си спомня как го е застрелял в миналото. Луис го обвинява, че говори лъжо, и си тръгва.

Марина е убедена в истинността на Торибио. Тя не разбира защо Луис никога не е предложил да помогне на Торибио, когато са били приятели. Алберто не успява да накара Луис да разкаже за инцидента с Торибио. Марина моли Пруденсия да изтръгне истината от съпруга си. Луис си спомня деня, в който е застрелял Торибио.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?