Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 80 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 80 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 8 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Рикардо напомня на Алберто, че преди време го е попитал за чувствата му към Марина. Той е искал да разбере дали трябва да се отдалечи от нея. Тъй като не получава отговор, той решава, че вече не я обича и затова сега не желае да я посещава или да се мотае в офиса му. Едсон извежда Ванеса на вечерно парти с приятелите си. По време на срещата един от тях се опитва да докосне Ванеса. Тъй като Едсон не вижда това, той не вярва на жена си, когато тя му се оплаква. Тя напуска заведението при първа възможност.

Паулино целува страстно Анита. Той обаче се забравя и я нарича Ванеса. Анита се ядосва. Тя го упреква, че все още мисли за Ванеса, въпреки че той я уверява, че е забравил за нея. Соледад предлага на Анита да бъде търпелива и след време Паулино ще я обикне повече от Ванеса. Едсон се прибира вкъщи пиян. Той удря жена си и казва, че тя го е изложила пред приятелите му. Алберто се оплаква на Ерик от Рикардо, който му е забранил да се доближава до Марина.

Ерик напомня на приятеля си, че се е разделил с Марина, а освен това се е хванал с друга жена. Той трябва да послуша съвета на Рикардо и да забрави за Марина. Ванеса отива при Алберто за преглед. Тя се оплаква, че вече няма търпение към съпруга си, когото искрено мрази. Тя го моли да я изведе от къщата и да я настани в болница. Алберто ѝ предлага да убеди съпруга си да се подложи на брачна терапия. Ванеса отказва. Тя заявява, че никаква терапия не може да я излекува от любовта ѝ към Паулино. Настъпва денят на кръщенето на сина на Марина. Луис се осмелява да помоли дъщеря си да му позволи да прегърне внука си.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?