Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 79 какво ще се случи?

Добави коментар

Марина е изненадана от реакцията на Торибио при срещата му с Луис. Вижте какво ще се случи в епизод 79 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 7 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Пруденсия пита Ванеса защо е прекъснала медения си месец. Тя казва само, че когато се е омъжила за Едсон, е била убедена, че той я обича, но това не е така. Тя крие от нея факта, че съпругът ѝ я малтретира. Луис се хвали на Алберто, че Марина го е поканила на церемонията по кръщаването на внука си и за партито, което организира по този повод. Той се опитва да покаже на момчето, че Марина е много по-добра дъщеря, отколкото той е бил син, защото е успяла да му прости.

Сусана се оплаква на дъщеря си, че майката на Едсон ѝ е казала да си намери работа, когато е разбрала за молбата ѝ за месечна заплата. Тя моли Ванеса да ѝ даде някакви бижута, които да продаде, за да има пари. Ангустиас упреква Сусана, че все още не е дала спокойствие на дъщеря си, и я измъчва с исканията си след всичко, което е направила за нея. На Исауро му хрумва идеята да си намери работа в същата болница, в която работи Марина, за да може да я контролира.

Торибио получава пристъп, когато чува гласа на Луис. Лукресия признава на Алберто, че не е знаела, че Торибио е работил за бащата на Луис. Тя не успява да разбере нищо повече за приятелството между тях. Рикардо нарежда на Алберто да стои далеч от Марина.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?