Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 7 какво ще се случи?

Добави коментар

Дон Луис прогонва Марина от земята си. Вижте какво ще се случи в епизод 7 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 28 декември 2021 по DIEMA FAMILY.

Алберто си спомня момента, в който е целунал Марина и не може да спре чувствата си. Марина също мисли за целувката и се чуди дали Алберто изпитва чувства към нея.

Марина се засяга от коментара на Изаурo. Рамона смята, че мъжът е постъпил жестоко с момичето. Тя не приема, че той е манипулирал нея или чувствата ѝ. От друга страна, той смята, че Мария е твърде наивна и някой трябва да каже истината.

Ангустиас открива, че Дамяна живее в изоставената вила. Тя я посещава без предупреждение и ѝ предлага пари в замяна на това да разкрие къде е погребана дъщерята на Пруденсия и Луис. Дамяна отказва да приеме плащането и казва на жената, че е погребала бебето някъде в планината.

Дон Луис научава за приятелството между Марина и Алберто и смята, че тя е пречка за връзката на сина му с Ванеса. Ванеса усеща, че Марина е нейна конкуренция, и моли Алберто да я запознае с нея, за да може тя да бъде спокойна и да маркира територията си.

Исауро моли Марина да му обещае, че никога повече няма да види Алберт. Тя му отказва. Марина смята, че целувката я е сближила с Алберто и е заздравила връзката им. Когато Паулино ѝ съобщава, че Алберто си има годеница, тя стига до заключението, че е постъпила неразумно, като е пренебрегнала предупреждението на Йоланда. Марина страда от мисълта, че Алберто само се е забавлявал с нея и че целувката е била само игра за него. Ангустиас повтаря на Пруденсия лъжата, измислена от Дамяна. Пруденсия не вярва, че Дамяна не може да посочи къде е погребана дъщеря ѝ.

Рамона се опитва да обясни на Изауро, че е настъпил денят, в който Марина ще се влюби в някое момче. Докторът е убеден, че никой няма да обича Марина толкова силно, колкото него. Паулино негодува срещу Алберт, че се е влюбил в Марина и е откраднал целувката ѝ, въпреки че има годеница. Между тях възниква кавга. След скандала с Паулино Алберто решава да потърси Марина, за да ѝ обясни какво се е случило. Марина решава да потърси Алберто, но по пътя си се сблъсква с дон Луис, който грубо я прогонва от земята си.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?