Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 6 какво ще се случи?

Добави коментар

Марина и Алберто отново остават насаме и без да могат да се сдържат, се целуват… Вижте какво ще се случи в епизод 6 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 27 декември 2021 по DIEMA FAMILY.

Паулино се оплаква от Алберто пред Марина. Смята, че пътуванията в чужбина са го променили до неузнаваемост и че вече не е приятелят, с когото се е задявал като дете, а самохвалко. Марина не е съгласна с неговото мнение. Марина се прибира вкъщи и е смъмрена от Дамяна, която я предупреждава, че не иска да я вижда в дома на семейство Окаранса. Дамяна забранява на Марина да напуска къщата без разрешение и особено да остава в хасиендата.

Йоланда се опитва да каже на Марина нещо за Алберто. Тя се досеща, че иска да я предупреди да не дружи със сина на хасиендата, затова първа обявява, че макар да се е радвала на компанията му, той никога няма да ѝ бъде повече от приятел.

Ванеса настоява Алберто да започне подготовката на сватбата им, но Алберто смята, че е твърде рано, и я моли за още малко време, за да планира всичко спокойно.

Марина подозира, че Алберто е нарушил думата си и се е върнал към лова. Той обяснява, че това не е той, а баща му. Те си спомнят за партито. Алберто заявява, че ако не са ги прекъснали, са щели да танцуват цяла нощ. Двамата се приближават и се целуват. Алберто се извинява на Марина. След целувката с Марина, Алберто моли Ванеса да напусне ранчото, за да започне подготовката за сватбата. Ванеса се чувства малко виновна, защото усеща, че оказва прекалено голям натиск върху годеника си, и моли Алберто да остане по-дълго в хасиендата.

Алберто моли Паулино да подготви кон, на който годеницата му да се научи да язди. Тъй като Паулино има повече опит с конете, Алберто го моли да е инструктор на Ванеса.

Марина разказва на Балдомеро с голяма емоция какво се е случило с Алберто. Балдомеро, като добър приятел, съветва Марина да внимава с любовта, защото колкото и хубава да е тя, може и да я нарани.

Сусана прави забележка на Ванеса за неподходящото ѝ поведение. Тя ѝ напомня, че като годеница на Алберт трябва да престане да хленчи и да внимава с думите си, за да не обиди Луис или Пруденсия. Казва ѝ да не изпуска възможността да стане част от семейство Окаранса.

Исауро ревнува Мариана от приятелството ѝ с Алберто. Когато научава, че момчето я е поканило на партито, той ѝ нарежда да спре да се вижда с него и ѝ казва, че добротата му е продиктувана от съжаление.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?