Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 4 какво ще се случи?

Добави коментар

Марина и Алберто стават приятели. Вижте какво ще се случи в епизод 4 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 23 декември 2021 по DIEMA FAMILY.

Исауро е разстроен, че не е видял Марина в офиса си, затова решава да отиде в дома ѝ, за да разбере причината за отсъствието ѝ. Марина разказва на Исауро, че майка ѝ я е помолила да не излиза.

Пруденсия бърза да съобщи на Ангустиас, че е видяла акушерка, която ражда дъщеря ѝ. Ангустиас ѝ обяснява, че Дамяна не е мъртва, а се е изнесла от града. Тя се възползва от случая, за да ѝ поиска прошка за дръзкия акт на размяна на бебета. Пруденсия уверява прислужницата, че не изпитва злоба към нея, защото ѝ е дала сина, когото обича повече от живота си. Въпреки всичко, тя не може да спре да мисли за дъщеря си.

Текст от potv.bg

Мариана поднася цветя на гроба на предполагаемите си родители. Маргарито разбира, че Паулино се отнася с Мариана по различен начин от преди, и не е доволен от това. Исауро предлага на Мариана да се премести в града, за да продължи обучението си. Той е готов да плати пътуването и престоя на нея и Доминга.

В селото, Дамяна се сблъсква с Ангустия и се опитва да я избегне, в опита си да избяга от Ангустия, Дамяна е пресрещната от дон Луис и я запознава със сина си Алберто. Алберто научава, че Дамяна е тази, която го е довела на бял свят, и ѝ благодари. Луис и Алберто предлагат финансова подкрепа на Дамяна. Собственикът на хасиендата казва на жената, че ако има нужда, винаги може да почука на вратата на къщата му. Тя отговаря, че вече е получила справедливо възнаграждение в деня на раждането на Алберто.

Текст от potv.bg

Мариана споменава на майка си за предложението на Исауро. Дамяна се противопоставя на идеята. Дамяна лъже Марина за бизнеса си с мехлеми и ѝ казва, че няма да е необходимо да напуска града с доктор Исауро. Тази новина много радва Марина и тя разговаря с Исауро, за да му каже, че пътуването ѝ до града ще трябва да бъде отменено. Исауро започва разследване, за да разбере дали Дамяна казва истината, или просто иска да попречи на Марина да напусне града.

Марина бяга от Алберто. Той я настига и я моли да поговори с нея. Той ѝ предлага приятелството си и за да спечели доверието ѝ, обещава никога повече да не използва оръжие. Вкъщи Марина разказва на майка си за срещата си с Алберто. Тя споменава, че момчето я е поканило на парти в дома му.

Текст от potv.bg

Алберто подозира, че Паулино има интерес към Марина и се изправя срещу него, за да разбере истината. Алберто получава обаждане от приятелката си Ванеса и без да подозира, тя чува целия разговор с Паулино. Алберто моли Паулино да поднесе извиненията си на Марина, а Ванеса усеща, че приятелят ѝ се интересува от друга красива жена.

Йола посещава Пруденсия, за да направи престоя ѝ в Ла Аньоранса щастлив .В разговора си те говорят за Марина и за това как физическото ѝ състояние не ѝ е попречило да бъде независима и много щастлива. Пруденсия се интересува и настоява да се срещне с нея и моли Йола да я доведе на партито на Алберто

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?