Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 30 какво ще се случи?

Добави коментар

Пруденсия кани Марина да поживее в хасиендата. Вижте какво ще се случи в 30 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 28 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Сусана лъже всички, че е изгубила ценна гривна, за да забави заминаването си от хасиендата. След това тя съобщава на дъщеря си, че Марина не е скъсала с Алберто и освен това получава финансова подкрепа от него. Ванеса смята, че тя и майка ѝ вече нямат какво да очакват от Алберто и трябва да заминат за града. Сузана е на друго мнение. Тя отказва да напусне хасиендата, докато не разделят Марина и Алберто. Доктор Базан прави грешката да разкаже на Сусана за плановете, които има с Алберто за лечение на слепотата на Марина.

Балдомеро признава на Марина, че Дамяна се е съгласила да бъде негова партньорка с надеждата, че тя ще приеме връзката им. Тя казва, че се радва за майка си. Дамяна разкрива на Балдомеро, че Закариас се е опитал да я тормози. Въпреки това тя не възнамерява да съобщи на полицията заради Марина. Ангустиас разкрива на Дамяна, че Закариас е действал по заповед на Луис, но не е получил разрешение да използва сила. Дамяна смята, че е минало времето, в който Луис трябва да разбере, че Марина е негова дъщеря. Ангустиас не споделя мнението ѝ. Тя се страхува, че Пруденсия ще пострада. Тя предлага да не предприемат нищо, още повече че Марина ще получи всичко, на което има право, след като се омъжи за Алберт. Маргарито съжалява, че не е осъзнал чувствата на Дамяна и страда сега, когато тя е с Балдомеро.

Пруденсия казва на Сусана, че трябва да убеди дъщеря си да отиде в града и да подреди живота си. Сусана се опитва да събуди съжалението на Пруденсия и намеква, че Ванеса ще бъде безутешна, когато научи, че няма да стане съпруга на Алберто. Марина и Дамяна приемат поканата на Пруденсия да останат в хасиендата за няколко дни.

Алберто пристига в града и се изправя пред голямото предизвикателство да стане независим. С помощта на приятеля си той ще си търси работа в известна болница. Ванеса моли Пруденсия да покани Марина в Ла Аньоранса, за да могат да се сдобрят и да приемат веднъж завинаги, че Алберто обича друга жена. Исауро търси Марина в дома на Балдомеро, той го прогонва и го моли да не се връща, защото вече не е нужен.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?