Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 3 какво ще се случи?

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 3 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 22 декември 2021 по DIEMA FAMILY.

Алберто разказва на Паулина за срещата си с Марина. Той иска да разбере повече за младата жена, която е видял на неговата земя. Паулино го предупреждава да забрави за нея, тъй като жените от селото не са за градските мъже. По-късно той предупреждава Йоланда да не дружи с Алберт, тъй като го смята за женкар. Той изразява неприязънта си да види отново Алберто и семейството му. Йоланда не разбира омразата му, след като преди са били най-добри приятели. Паулино се опасява, че Алберто се интересува от Марина и иска да се възползва от нея.

Торибио разказва на Марина за смъртта на Еулалия и бебето ѝ. Дамяна отказва да говори за това и моли Марина да не я пита повече за Еулалия. Пруденсия признава на съпруга си, че винаги е искала да има дъщеря. Мъжът се оплаква, че жена му не го е дарила с многобройно потомство, но се гордее, че им е родила син. Луис Алберто моли Маргарито да разследва жената, която краде авокадото от земите му.Маргарито отрича да знае нещо за това, само за да успокои шефа си и да защити самоличността на Марина.

Марина се надава, че ще може да вижда отново, но когато казва желанието си на Исауро, той внезапно я спира и ѝ казва, че е родена сляпа и ще остане такава до края на живота си. Исауро се присмива на Рамона, когато жената го моли да я обучи за секретарка, за да може да замести Марина. Той отказва да приеме, че един ден Марина ще се влюби в друг мъж и ще го напусне.

Йоланда отива в дома на Дамяна, за да предупреди Марина да не се приближава до земята на дон Луис, който е изпратил хората си да пазят, за да не му откраднат авокадото.

Пруденсия нарежда на Ангустиас да открие къде е погребана мъртвата ѝ дъщеря. Тя признава, че не може да спре да мисли за нея и дори започва да се чуди за съдбата ѝ, ако беше оцеляла.

Дамяна доверява тревогите си на Балдомер. Тя се страхува, че ще изгуби безвъзвратно любовта и уважението на Марина, когато момичето научи истината за произхода си. Марина разпитва Дамяна, за да разбере дали тя е истинската ѝ майка, но под натиска на Марина Дамяна казва, че е решила да я осинови, когато майка ѝ Еулалия е починала.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?