Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 24 какво ще се случи?

Добави коментар

Алберто решава да направи връзката си с Марина официална и я моли пред всички да приеме да бъде негова годеница. Вижте какво ще се случи в епизод 24 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 20 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Алберто разпитва Марина за обстоятелствата, при които е намерила майка си. Тя обяснява, че всички предмети в къщата са били преобърнати, но нищо не е липсвало, което противоречи на подозренията на Торибио, че е боло грабеж. Тя се притеснява, че дон Луис знае къде живее, и предлага на Алберт да избягат заедно. Алберто я моли да не приема предложението на доктор Исауро да живеят при него. Най-добрият вариант и за нея и майла ѝ е да живеят временно при Балдомеро. Алберто казва, че е казал на баща си за чувствата им и че е готов на всичко, за да бъдат заедно. Алберто казва на Марина, че Исауро не е толкова добър човек, колкото тя си е мислила, че е скрил от нея, че слепотата ѝ може да бъде излекувана.

Алберто съобщава на Изауро, че Марина и майка ѝ вече няма да живеят във вилата. Лекарят го предупреждава , че рано или късно баща му ще ги раздели. Марина изказва благодарността си на Изауро за всичко, което е направил за нея, и го моли да уважава факта, че от този момент нататък Алберто ще се грижи за нея.

Ангустиас съобщава на Пруденсия, че съпругът ѝ е разбрал къде живеят Дамяна и Марина и им е наредил да напуснат. Тя добавя също, че Дамяна е била ранена в главата, когато е оказала съпротива. Сусана напомня на Ванеса за едно предишно предупреждение - ако отново се види с Паулино, тя ще нареди на Луис да го изгони от хасиендата.

В разговор със сина си Луис проявява интерес към Марина. Той обявява, че би искал да види с какво толкова го е впечатлила, и предлага да я покани на вечеря. Сусана казва на Алберто, че все още ще го обича като син и му пожелава щастие, дори и да не с Ванеса.

Закариас решава да напусне Ла Аньоранса за известно време, за да не буди подозрения и да остави инцидента с Дамяна да бъде забравен. В случай че тя се събуди, на него му казано да не споделя, че заповедта е дошла от дон Луис.

Йоланда убеждава Марина да се съгласи да приеме поканата за вечеря със семейство Окаранса и да се бори за Алберто. Тя ѝ споменава, че не трябва да се притеснява от Ванеса, защото Ванеса е влюбена в Паулина. Луис разкрива на Изауро, че е предприел нова стратегия, за да накара Алберт и Марина да се разделят. Алберто решава да направи връзката си с Марина официална и я моли пред всички да приеме да бъде негова годеница.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?