Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 23 какво ще се случи?

Добави коментар

Сусана се опитва да манипулира Луис. Вижте какво ще се случи в епизод 23 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 19 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Торибио съветва Марина да не се мести в дома на д-р Изауро, тъй като смята, че той е лош човек. Пруденсия настоява Алберто да не си тръгва и да поговори с баща си. Той не смята, че може да направи нещо, защото Луис не знае как да слуша, а само как да дава заповеди. Сусана предлага на Алберто да поговори с баща му и да се опита да го успокои.

Сусана казва на Луис, че Пруденсия е убедила Алберто да остане в хасиендата, но той трябва да се въздържа от промяна на решението си. Мъжът обявява, че няма да прояви слабост пред сина си и няма да приеме Марина. Сусана се опитва да убеди Луис да приеме Закарияс за нов бригадир. Паулино научава, че именно Закарияс го е издал на майката на Ванеса и решава да го потърси, за да се разправи с него. Поради скорошното нараняване на Паулино, Закариас е този, който печели битката.

Текст от potv.bg

Маргарито признава на Луис, че през цялото време е знаел къде живеят Дамяна и Мариана, тъй като самият той им е предложил подслон в една колиба, след като къщата им е изгоряла, но е посмял да скрие истината от страх да не ги нарани. Луис се опитва да овладее гнева си и заявява, че не би наранил Марина и се съгласява тя и майка ѝ да останат в колибата, докато си намерят друг дом.

Исауро предупреждава Луис да държи сина си далеч от Марина, ако иска да спаси кожата си. Той предполага, че когато Дамяна се опомни, тя може да го обвини в нападение. Луис не се чувства отговорен за инцидента във вилата. Той обаче заявява, че ще направи всичко, за да раздели Марина и Алберто.

Алберто уверява Марина, че Дамяна е добре и скоро ще се възстанови. Сусана хвали Луис за това, че е позволил на Марина и Дамяна да останат на неговата земя.

Паулино се опитва да поговори със Сусана за връзката си с Ванеса, но тя му дава да разбере, че ако продължи да търси дъщеря ѝ, ще каже на Луис и ще навреди на цялото му семейство.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?