Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 21 какво ще се случи?

Добави коментар

Луис нарежда Дамяна и Марина да бъдат изгонени от земите му. Вижте какво ще се случи в епизод 21 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 17 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Паулино казва на Ванеса, че ако тя няма смелост да се бори за любовта им, той ще се бори и за двама им. Сусана научава от Закариас, че Паулино е завъртял главата на дъщеря ѝ. Тя ги хваща да се целуват. Тя обижда и удря Паулино, а след това тормози Ванеса. Тя им забранява да се виждат. Алберто е изумен от състоянието, в което намира годеницата си. Сузана се опитва да го накара да се почувства виновен. Тя го обвинява, че е разбил сърцето на дъщеря ѝ и се е подиграл.

Йоланда предупреждава Дамяна да напусне вилата, в която живее с Марина, преди Луис да я открие. Дамяна разкрива на Балдомеро, че Марина е дъщеря на Пруденсия. Тя му разказва как е станала размяната на бебетата.

Исауро казва на Луис, че Марина е неговата жена и че няма да позволи на Алберто да му я отнеме. Той предупреждава мъжа, че ако не се грижи за сина си, ще го обвини в нахлуване в дома и побой, за което може да влезе в затвора. Луис заявява, че ще направи всичко по силите си, защото не иска да вижда Марина и Алберто заедно.

Сусана удря Ванеса, когато тя заявява, че обича Паулино. Нарича я безсрамница и я подтиква да се прави на жертва пред Алберто и Луис, за да получи благоволението на семейството им. Луис нарежда Дамяна и Марина да бъдат изгонени от земите му. Ангустиас се среща с Марина в църквата. Тя казва на момичето, че одобрява връзката ѝ с Алберто.

Исауро е доволен, че е успял да накара дон Луис да се намеси и да раздели Марина и Алберто. Паулино се притеснява какво може да се случи с Ванеса, след като майка ѝ е разбрала за връзката им. Дамяна и Марина решават да напуснат дома си, преди дон Луис да ги открие, а Балдомеро им предлага къщата си, за да не останат на улицата.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 107 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 106 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 105 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 104 какво ще се случи?