Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 19 какво ще се случи?

Добави коментар

Алберто води Марина в града. Вижте какво ще се случи в епизод 19 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 13 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Алберто казва на баща си, че ще пътува набързо, за да се срещне с колега и да реши проблем, свързан с медицинската му специалност. Идеята да посети града вълнува Марина. С опаковани куфари, тя и майка ѝ се уговарят да се срещнат с Алберто насред пътя, за да не бъдат открити от Закария.

Алберто заминава за два дни в столицата. Той моли Ванеса да използва това време, за да помисли дали наистина го обича. Ванеса иска да прекрати контактите си с Паулино. Той не е съгласен. Паулино е много прям с Ванеса и ѝ казва, че Алберто е влюбен в друга жена. Той ѝ обяснява, че прави грешка, като се обвързва с мъж, който обича друга жена. Ванеса страда, че не може да бъде с Паулино, но трябва да продължи с плана си да се омъжи и да стане госпожа Окаранса. Ангустиас настоява Ванеса да проведе откровен разговор с Алберт и да му разкрие, че се е влюбила в Паулино, но тя отказва, защото не иска да се откаже от луксозния си живот.

Сусана съобщава на Луис, че синът му кара Ванеса да се чувства много неудобно. Мъжът дава дума, че Алберто ще спази обещанието си и ще се ожени за дъщеря ѝ. Ванеса моли майка си да отмени подготовката за сватбата, защото се страхува да не бъде компрометирана, ако тя не се състои. Сусана се опитва да убеди дъщеря си, че това е единственият начин да принуди Алберто да се ожени на определената дата.

В града Марина е подложена на много изследвания, за да се диагностицира качеството на зрението ѝ. Алберто и Дамяна с нетърпение очакват резултатите.

Ангустиас разкрива на Пруденсия, че Алберто е тръгнал с Марина и възнамерява да я заведе при офталмолог, за да установи дали слепотата на момичето е лечима. Защото той се заблуждава, че ако тя възвърне зрението си, ще бъде приета за негова булка. Исауро се ядосва, когато научава, че Марина и Дамяна заминават.

Aлберто подготвя изненада за Марина, като я кани на романтична вечеря. В ресторанта Марина му показва част от своя свят, като му завързва очите, за да може той да открие повече от сетивата си.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?