Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 18 какво ще се случи?

Добави коментар

Сусана и Ванеса са разорени. Вижте какво ще се случи в епизод 18 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 12 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Маргарито и Балдомеро молят Торибио да предупреди Дамяна и Марина да не напускат къщата, тъй като Луис е наредил на Закариас да разбере къде живеят. Маргарито предупреждава Алберто, че баща му е наредил да го следват, за да разбере къде живее Марина. Той признава, че също не одобрява чувствата между тях.

Ванеса се опитва да се види с Паулино, но Йоланда ѝ пречи, предупреждавайки я, че няма да му позволи да си играе с чувствата на брат ѝ. Тя обвинява Ванеса, че си играе с чувствата на Паулино. Тя я убеждава да прекрати годежа си с Алберт и да се обвърже с брат си, ако наистина го обича.

Алберто решава отново да отиде в офиса на Исауро, за да поиска медицинските документи на Марина. Исауро отказва. Той разкрива на Алберто, че е спасил Марина от горящата колиба и е спасил живота ѝ, въпреки че самият той е пострадал, затова смята, че момичето му принадлежи. Алберто заявява, че е влюбен в нея. Балдомеро моли Исауро да защити Марина от Дон Луис. Исауро се чуди дали тази възможност може да му помогне, за да отстрани Алберто от пътя си.

Сусана кара Ванеса да разбере, че са останали без пари и скоро няма да имат какво да ядат и къде да живеят, затова е наложително да се омъжи за Алберто. Тя нарежда на дъщеря си да се подчинява на нейните заповеди. Ванеса се опитва да спечели Алберто. Тя заявява, че иска да стане негова съпруга, и от любов се съгласява да отложи датата на сватбата, въпреки че много страда от това. По-късно, Ванеса признава на Ангустиас, че е влюбена в Паулино.

Алберто съобщава на Марина, че я е записал на среща с един от най-добрите офталмолози и че трябва да отидат в града. Той съживява надеждите ѝ да възвърне зрението си. Марина е трогната. Тя моли Дамяна да приеме предложението на Алберто и тя го приема. Паулино търси Ванеса. Целуват се.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?