Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 16 какво ще се случи?

Добави коментар

Исауро и Алберто се срещат. Вижте какво ще се случи в епизод 16 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 10 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Ванеса се опитва да успокои Алберто. Тя обяснява, че е ревнувала от Марина. Алберто ѝ казва, че трябва да оттеглят плановете си за сватба. Пруденсия вярва, че само бракът с Ванеса ще донесе щастие на Алберто. Тя вярва, че синът ѝ няма да ги разочарова, особено баща си, за когото той е зеницата на окото му.

Ванеса предупреждава майка си, че Алберто не иска да се жени. Алберто търси доктор Изаура, за да го разпита за слепотата на Марина. Лекарят се опитва да го убеди, че за Марина няма спасение и че момичето трябва да остане в провинцията, където е щастливо. Паулино преживява разочарование, когато Ванеса обявява, че целувката им е била грешка, както и молбата ѝ да остане в хасиендата. Паулино е блъснат от кон.

Исауро се възмущава, че Марина се е видяла с Алберто. Той ѝ поставя ултиматум: ако иска да продължи да учи, трябва да спре да се вижда с него веднъж завинаги. Исауро, изпълнен с ярост, крещи на Марина, че е била безразсъдна и неблагодарна. Марина споменава на майка си, че Исауро ѝ е наредил да избира между срещите с Алберт и ученето. Дамяна я кара да разбере, че не е нужно да слуша Исауро и че може да помоли Алберт за помощ.

Ванеса, загрижена за здравето му, решава да посети Паулино след тежкия му инцидент. Неволно Йоланда ги открива да се целуват. Алберто не се поколебава да помогне на Паулино и когато пристига в дома му, открива Ванеса. Възползвайки се от факта, че тя е там, той я моли да бъде негова помощничка, за да зашие раните на Паулино.

Сусана е разстроена, когато научава, че Алберто е отменил сватбата си с Ванеса, и решава да предупреди Луис да се намеси и да принуди сина ѝ да се ожени. Луис предупреждава сина си, че ще спре да го подкрепя, ако не се ожени за Ванеса. Йоланда казва на Паулино, че е станала свидетел на целувката му с Ванеса. Здравето на Ангустиас се влошава, след като научава, че Марина е дъщеря на Пруденсия.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?