Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 15 какво ще се случи?

Добави коментар

Алберто се изправя срещу баща си. Вижте какво ще се случи в епизод 15 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 7 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Алберто се скарва с баща си, че е наранил Марина. Той обяснява, че е бил провокиран, и го предупреждава да внимава, когато си играе с момичето от селото. Алберто е нетърпеливо да разкрие, че двамата с Марина изпитват дълбоки чувства един към друг, но Пруденсия успешно му пречи да го направи.

По-късно, насаме, жената моли сина си да не споделя чувствата си, ако наистина обича Марина. Пруденсия моли Алберто да не предизвиква повече баща си, тъй като той е способен на всичко, ако някой подцени авторитета му. Алберто се вслушва в съвета на майка си, за да не излага на риск живота на жената, която обича. В разговор със съпруга си Пруденсия изразява възмущението си от начина, по който се е отнесъл към сляпото момиче. На Луис му е дошло до гуша от проблемите със сина му и нарежда семейството незабавно да се върне в града.

Сусана казва на Ванеса, че Марина започва да се превръща в пречка, тъй като никога не е предполагала, че Алберто ще се осмели да крещи на собствения си баща. Ванеса не се притеснява за това, но това, което я тревожи, е чувствата, които започва да изпитва към Паулино.

Ванеса се опитва да убеди Алберто да се върне в столицата и да се заеме с подготовката на сватбата. Той обаче се крие зад многобройните си ангажименти към ранчото и иска да остане. Той добавя, че ако тя иска да го напусне, той няма да я задържи.

Алберто се извинява на Дамяна за лошото поведение на баща му и Ванеса към Марина. Дамяна знае, че на Алберто няма да му е лесно, тъй като семейството му никога няма да му позволи да има официална връзка с Марина.

Ангустиас подозира, че Марина може да е дъщерята на Пруденсия. а да се успокои, Ангустиас решава да потърси Дамяна, за да я попита лично дали предположението ѝ е вярно. Дамяна разкрива на Ангустиас, че Марина е дъщеря на Пруденсия и Луис. Алберто предупреждава годеницата си да не тормози Марина. Ванеса обяснява, че само се е защитавала от словесните нападки на сляпата жена. Ангустиас смята, че Дамяна трябва да разкрие истината, но тя е на друго мнение. Пруденсия не вярва, че синът ѝ наистина се е влюбил в Марина.

Алберто търси Марина и ѝ поднася извинения за това, че не я е защитил и не е предотвратил унижтожаването на сергията ѝ за вода. Марина се доверява на думите на Алберто и му вярва, че той скоро ще говори със семейството ѝ, за да им съобщи за любовта си.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?