Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 14 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 14 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 6 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Алберто обяснява на майка си, че се е сгодил за Ванеса и е преместил датата на сватбата, за да забрави за Марина, но е допуснал грешка. Пруденсия предупреждава сина си, че баща му никога няма да приеме Марина, особено ако той прекрати годежа си с Ванеса заради нея.

Пруденсия споделя на Ангустия, че Алберто е влюбен в Марина и иска да отмени сватбата си с Ванеса. Семейство Окаранса посещават градската фиеста и се наслаждават на един много приятен ден с игри, музика и типична мексиканска храна.

Дамяна организира щанд за продажба на природни лекарства, а Марина продава прясна вода на панаира. Алберто се отбива при Марина, за да я поздрави. Той обещава на Марина, че ще намери начин да се освободи от годежа. Марина се съгласява да го изчака.

Сусана е раздразнена, когато вижда, че Алберто се интересува повече от друга жена, отколкото от собствената си годеница. Ванеса обижда Марина. Тя ѝ нарежда да стои далеч от Алберто и ѝ казва, че Алберто изпитва само съжаление към нея. Ванеса взема насила една от обеците на Марина и ги хвърля на пода, за да я унижи. Луис също така се опитва да отдалечи Марина от сина си и от хасиендата. Той погрешно я обвинява в опит за изнудване и разрушава сергията ѝ. Маргарито се притичва на помощ на момичето. Той е учуден, че тя се е влюбила в сина на Луис.

Сусана се опитва да покаже на Луис превъзходството си над Пруденсия. Той я изненадва, като й заявява, че обича съпругата си точно такава, каквато е. Пруденсия споменава на сина си, че в пристъп на гняв Луис е разрушил сергията на Марина. Алберто иска да говори с баща си незабавно.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?