Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 13 какво ще се случи?

Добави коментар

Алберто признава на Марина, че е влюбен в нея. Вижте какво ще се случи в епизод 13 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 5 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Алберто иска да се убеди, че е взел правилното решение, като е избрал Ванеса за своя бъдеща съпруга, преди да се ожени. Той споделя дилемата си с Паулино, който отлично го разбира. След разговора с него той решава да се справи със ситуацията.

Алберто отива при Марина и ѝ признава любовта си. Той се опитва да обясни чувствата си и моли Марина да му даде шанс да ѝ докаже, че любовта му е истинска. Тя заявява, че отвръща на чувствата му, но не могат да бъдат заедно, защото той е сгоден. Тя не се съгласява на тайна афера. Вместо това тя се съгласява да го изчака, ако той реши да се раздели с Ванеса.

Дон Луис решава да придружи Пруденсия до селското гробище и откриват гроба на Еулалия. Пруденсия се натъжава от мисълта, че дъщеря ѝ е погребана в същия гроб и никога не е била кръстена. Луис забелязва, че датата, изписана на кръста на гроба, е и денят, в който се е родил синът му Алберто.

Марина признава, че Дамяна е права относно подозренията си за Алберто. Жената не крие изненадата си, когато научава, че Алберто е готов да прекрати дългогодишната си връзка с Ванеса. Тя предупреждава Марина да не споменава нищо на Изаур.

Алберто предлага на Ванеса да отложат сватбата. Сузана не се съгласява да промени датата на сватбата. Тя се опитва да окаже натиск върху дъщеря си. Луис също така смята, че Алберто трябва да удържи на думата си и да се ожени за годеницата си след един месец. Алберто признава на майка си, че не обича Ванеса, тъй като истинската му любов е Марина.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?