Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 11 какво ще се случи?

Добави коментар

Алберто се сгодява за Ванеса. Вижте какво ще се случи в епизод 11 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 3 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Исауро разбира, че един приятел на Марина ѝ помага с документите за училище. Toй принуждава Брайън да не прави нищо, което Марина поиска от нея. За да се увери, че ще се подчини, Исауро го заплашва и му казва да не говори с Марина. Той го предупреждава, че в противен случай ще откаже безплатно лечение на болната му майка.

Алберто пристига в дома на Паулино и го моли да изсвири серенада на Ванеса. Марина чува то и с разбито сърце си мисли, че Алберто много обича приятелката му. Ванеса и Паулино си спомнят за целувката. Знаейки, че любовта им е напълно невъзможна, Паулино изпада в отчаяние и решава повече да не мисли за приятелката на шефа си.

Балдомеро дава на Ангустиас информацията, която е получил за погребението на мъртвото бебе. Торибио казва на Ангустиас, че в гробището има гроб, който може би е този, който търси. Ангустиас съобщава тази информация на Пруденсия и двете започват да разработват план как да отидат на гробището и да се уверят, че това е гробът на дъщеря ѝ.

Алберто се колебае дали да се ожени. Един от най-добрите му приятели му дава мъдър съвет да не бърза, защото ако не е наясно с чувствата си, може да нарани Марина, Ванеса и себе си, като не е щастлив с правилния човек.

Луис решава да открие кой е откраднал обеците, които е подарил на Пруденсия преди години. Маргарито му съобщава, че никой от работниците не е влизал в къщата и че съпругата му е била в компанията на Ангустиас през цялото време. Той също така защитава доброто име на Дамяна, когато Луис я подозира, и заявява, че жената не отказва да помага на нуждаещите се, дори на тези, които не могат да ѝ платят, въпреки че самата тя води скромен живот.

Паулино пристига на прозореца на Ванеса, за да ѝ изпее красива серенада, когато го чува, Ванеса се развълнува и излиза да го види, а истинската изненада е, когато вижда Алберто да се приближава до нея и да ѝ пожелава честит рожден ден.

Исауро се опитва да убеди Марина, че вместо любов, тя трябва да изпитва омраза към Алберто за това, че се е подиграл с нея. Въпреки това Марина вярва, че признанието на Алберт за чувствата му е искрено. След серенадата Паулино разговаря с баща си и иска неговата благословия да напусне ранчото. Паулино казва на баща си, че не иска цял живот да бъде управител на хасиенда и да се грижи за чужда земя. Той има по-високи стремежи и иска да ги постигне. Маргарито, който не е убеден в думите на сина си, моли Паулино да размисли, тъй като ранчото е всичко за него. Паулино дава да се разбере, че скоро ще напусне и ще търси съдбата си в столицата. Йоланда казва на Марина, че Паулино смята да напусне ранчото. Според нея Ванеса е виновна за това.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?