Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 106 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 106 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 16 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Изауро предупреждава Алберто, че няма да се откаже от сина си, защото благодарение на него може да бъде близо до Марина. Алберто е учуден, че дори след операцията, която можеше да му коства живота, Изауро не се е опомнил и не се е разкаял за вредата, която е нанесъл на Марина. Лукресия моли Алберто за още един шанс. Той отказва, защото все още обича Марина и не може да приеме идеята, че тя ще се омъжи за друг. Адвокат Хуртадо съобщава на Изауро, че Рафито е регистриран като син на Пруденсия и Луис. Той предполага, че могат да използват този факт срещу Марина и да ѝ отнемат правото на попечителство над сина ѝ. Изауро дава разрешение на адвоката да продължи с плана. По този начин той иска да докаже на Марина, че е над нея.

Фернандо съобщава на Пруденсия и Марина, че не могат да съдят Изауро, защото той може да съди болницата, което от своя страна ще навреди на Алберто. Изауро съобщава на Марина, че тя трябва да започне да се отнася с него по различен начин, когато поеме попечителството над Рафито. Тя му отговаря, че винаги ще гледа на него като на чудовище. Луис открива, че Закариас е използвал банковата му сметка за пране на пари. Адвокат Маркес му казва как може да защити сметките и активите си. Паулино разкрива на Луис, че Еразмо е видял Сусана да посещава Закариас и че са прекарали часове сами заедно. Марина упреква баща си, че е вписал в акта за раждане, че Рафито е негов син и син на Пруденсия.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?