Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 105 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 105 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 13 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Алберто обещава на Лукресия, че ще организира погребението на баща ѝ. Луис моли съпругата си за прошка. Той иска тя да се върне при него в името на дъщеря им. Пруденсия отказва. Тя обвинява съпруга си, че сега се прави на загрижен баща, въпреки че преди това е унищожил живота на Марина, като я е дал на Изауро. Алберто се извинява на Марина, че е спасил живота на човек, който ѝ е причинил толкова много зло. Той обяснява, че като лекар не би могъл да му позволи да умре. Марина не изпитва никаква злоба към него. Тя разбира, че ако е действал по друг начин, е щял да стане убиец. Изауро е бесен, когато научава, че д-р Замудио е починал и не е имал време да оперира лицето му.

Марина иска обяснение от Изауро. Той обяснява, че е искал да се отърве от белезите, за да спре да го гледа с отвращение. Рикардо предупреждава пациента за наказанието за използване на фалшива самоличност. Изауро му казва, че доктор Замудио е знаел истината и се е съгласил да го прикрие. Лукресия кара Изауро да разбере, че смъртта на баща ѝ ги е спасила от неприятни последствия. Тя му нарежда да скрие всички следи, които биха могли да им навредят. Изауро не е доволен от този развой на събитията - не е получил лицето, което е искал, и директорът на болницата го заплашва със затвор. Освен това той не изказва благодарност на Алберто за това, че е спасил живота му. Той вярва, че само е изпълнил дълга си и не му дължи нищо.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?