Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 104 какво ще се случи?

1 коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 104 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 12 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Доктор Замудио открива измамата на Лукресия. Той се срамува, че такъв професионалист е извършил такава недостойна постъпка. Той обявява, че ще оперира пациента си, но веднага след това ще разкрие всичко на полицията, за да може да се въздаде справедливост. Лукресия обяснява, че е била заслепена от любовта си към Алберто. Алберто признава на Марина, че е скъсал с Лукресия заради нея. Той добавя, че няма да се откаже, защото тя е сгодена за Рикардо и той ще се бори за любовта ѝ. Марина го кара да осъзнае, че няма на какво да се надява. Тя обявява, че е решила да се омъжи за Рикардо и въпреки че не изпитва чак толкова голяма любов към него, ще се научи да го обича.

Доктор Замудио не се чувства добре по време на операцията на Изауро. Случайно прерязва артерия на пациента си. Марина предупреждава Рикардо, че въпреки че ще стане негова съпруга, тя няма да спре да се вижда с Алберто, който ще посещава майка си и Рафита. Тя заявява, че ако иска бракът им да просъществува, той ще трябва да ѝ се довери. Алберто е повикан да помогне при операция. Той е шокиран, когато открива, че пациентът е Изауро.

Анита обижда Ванеса. Тя ѝ казва да стои далеч от Паулино. Рикардо разкрива на Марина, че доктор Замудио е предприел операцията на Изауро. За съжаление той умира по време на операцията, а с него и единственият шанс да се разсеят съмненията относно резултатите от ДНК тесра.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?