Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 103 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 103 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 11 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Изауро научава от Лукресия за развода на Пруденсия с Луис. Той ѝ подсказва, че това е идеалната възможност да се помири с Алберто. Рикардо и Марина се сгодяват. Рикардо изразява надеждата си, че ще успее да спечели любовта на Марина. Маргарито предполага по лицето на Марина, че тя не е влюбена в Рикардо. Дамяна смята обратното и вярва, че чувството, което Марина изпитва към Рикардо, тепърва ще разцъфти. Еразмо забелязва изчезването на Закариас. Той споменава на Маргарито, че Сусана го е посетила преди няколко дни.

Марина казва на Алберто, че се е сгодила за Рикардо. Алберто смята, че тя постъпва глупаво, като се обвързва с мъж, когото едва е срещнала. Лукресия преследва Алберто. Тя се опитва да го убеди, че той няма какво да търси в Марина и трябва да избере нея. Тя се опитва да го целуне, но получава отказ. Енкарнасион казва на Рикардо да не отлага сватбата, защото Алберто може да иска да му отнеме годеницата. Йоланда разкрива пред Марина, че Алберто и Лукресия са се разделили, въпреки че тя се опитва да каже на всички, че това не е така.

Паулино признава любовта си на Ванеса. Той не може да се примири с мисълта, че никога повече няма да я види. Той обявява, че възнамерява да изпълнява бащинските си задължения, но няма намерение да се обвързва с Анита.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 107 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 106 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 105 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 104 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 102 какво ще се случи?