Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 101 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 101 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 9 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Луис иска да отмъсти на Изауро за това, че е отнел внука му. Изауро принуждава Марина да дойде при него и се опитва да я целуне. Тя го удря и заявява, че заради любовта си към сина си е готова на много повече. Тя обявява, че ще поиска от съда да го прегледа и да обяви психичното заболяване, което отдавна подозира у него. Тя добавя, че възнамерява да се омъжи за Рикардо и да даде на сина си бащата, който заслужава. Сусана убеждава Закариас да използва банковата сметка на Луис за пране на пари.

Марина се съгласява да приеме фамилията на Луис. Тя се надява, че така съдиите ще започнат да я възприемат сериозно. Лукресия се възмущава, че Алберто не се отнася към нея с нужното уважение. Алберто ѝ съобщава, че възнамерява да продължи да се грижи за Марина и Рафито. Той е готов да пожертва връзката си с Лукресия заради тях. Ревнивата му годеница го уверява, че никоя друга жена няма да го обича така, както тя.

Ванеса съобщава на Луис, че е решила да приеме предложение от компания в Гуадалахара, която ѝ предлага работа и възможност да завърши образованието си. Изауро иска да се подложи на операция възможно най-скоро, за да увеличи шансовете си да спечели сърцето на Марина. Лукресия обещава да му помогне. Марина съобщава на Рикардо, че е решила да приеме името Окаранса и му предлага да се оженят. Рикардо с радост се съгласява да стане съпруг на Марина. Пруденсия разбира за изневярата на Луис. Тя удря съпруга си и иска развод.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 107 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 106 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 105 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 104 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 103 какво ще се случи?