Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 100 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 100 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 6 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Сусана се подиграва на Луис. Тя се осмелява да му напомни, че сам е дал дъщеря си на Изауро и тогава е бил убеден, че постъпва правилно. Балдомеро казва на Маргарита, че Паулино не е бил никак щастлив да чуе за бременността на Анита, но не смята да я изостави. Ванеса научава, че Анита чака бебето на Паулино. Тя веднага скъсва с него, за да може той да бъде с майката на детето си. Марина съжалява пред Алберто, че е трябвало да се подчини на закона и да позволи на Изауро да посещава сина ѝ. Алберто я подтиква да потърсят начин да поправят ситуацията заедно.

Луис най-накрая се поддава на флирта на Сусана. Ерик уверява Маргарита, че има сериозни намерения към Йоланда. Ангустиас съобщава на Пруденсия, че е видяла Луис да излиза от стаята на Сусана. Тя предполага, че двамата имат афера. Пруденсия омаловажава ситуацията. Паулино разкрива пред Йоланда, че Ванеса е скъсала с него, за да може той да бъде с Анита. Той е разстроен от мисълта, че любимата му се е пожертвала за него. Йоланда го съветва да спре да се тревожи за Ванеса и да помисли за бебето. Изауро решава да заведе Рафито в парка против волята на Марина. Той се позовава на правото си да го направи. Марина се страхува, че Изауро ще иска да отвлече сина ѝ.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?