Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 10 какво ще се случи?

Добави коментар

Ванеса и Паулино се целуват! Вижте какво ще се случи в епизод 10 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 31 декември 2021 по DIEMA FAMILY.

Исауро пита Дамяна за обеците на Марина. Той не може да ѝ повярва, когато тя му казва, че ги е купила. Той погрешно я обвинява, че ги е откраднала. Дамяна заявява, че ги е получила като заплащане за работата си. Марина научава от Йоланда, че Алберто е отишъл в града, за да купи годежен пръстен за Ванеса и че те ще се оженят след месец. Исауро смята, че само Марина може да го обича такъв, какъвто е. Той предупреждава Дамяна, че ще съжалява горчиво, ако настрои дъщеря си срещу него.

Дамяна и Балдомер разговарят за Марина и за болезнената любов на Изауро към дъщеря ѝ. Дамяна се притеснява и започва да мисли как да стоят далече лекаря, без да нарани Марина. Ванеса и Паулино се целуват страстно. След това тя го удря. Марина споменава на Дамяна, че е срещнала майката на Алберто в църквата. Тя ѝ признава, че е почувствала нещо приятно, сякаш я познава отдавна. Тя е заинтригувана от въпроса на майка си дали Пруденсия е коментирала обеците ѝ.

Алберто се връща от града и съобщава на баща си, че не е успял да намери обеците с аквамарин. Луис е бесен и пита Пруденсия какво е направила с подаръка, който ѝ е дал. Пруденсия не може повече да лъже и признава, че е изгубила обеците от деня, в който се е родил Алберто. Изпълнен с ярост, Луис заплашва Пруденсия и я предупреждава, че ще търси по суша и море тези скъпоценни обеци.

Дон Луис научава, че Ванеса е претърпяла инцидент заради Паулино и го предопреждава да не допуска нова грешка в ранчото. Благодарение на молбите на Ванеса в негова полза, Паулино е спасен от жестокостта на дон Луис.

Алберто отива в дома на Паулино и неочаквано се среща с Марина, на която се опитва да обясни, че никога не е искал да се възползва от нея и още по-малко да я натъжи. Марина го моли да не я търси повече, още повече защото скоро ще се жени.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?