Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 1 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 1 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 20 декември 2021 по DIEMA FAMILY.

Пруденсия споделя щастливата новина със съпруга си Луис, че ще стават родители. Ангустиас я съветва да се грижи добре за себе си, ако иска здраво бебе. Минават месеци. Луис отвежда съпругата си в хасиендата. Той не се вслушва в Ангустиас, която го съветва да не прави това заради напредналата бременност на Пруденсия.

В една бурна нощ се ражда Марина, изглеждайки мъртва, с помоща на Дамяна, селската акушерка, която няколко часа преди това е присъствала на раждането на здраво дете, но за съжаление майка му е починала. Дон Луис е твърдо решен да има син, иска наследник, който да продължи прочутата му фамилия Окаранса. Марина е разменена с момчето. След размяната Доминга разбира, че дъщерята на Пруденсия все пак е жива, макар и да е в тежко здравословно състояние. Пруденсия няма да може да има повече деца. Ангустиас я убеждава, че трябва да приемат осиротялото дете и че новината за раждането на момче ще зарадва съпруга ѝ. Благодарение на това Луис Алберто е приет в ново семейство, където израства заобиколен от много пари и заминава за чужбина, за да учи медицина.

Дамяна открива, че дъщерята на Пруденсия е сляпа. Тя й дава името Марина и решава да я отгледа. Тя расте щастлива сред природата до Дамяна, която я учи да опознава света по различен начин, защото е сляпа.

Много години по-късно. Дамяна завежда Марина при доктор Изаурo. Мъжът е омагьосан от красотата на момичето. Марина не разбира защо майка ѝ я води на лекар, тъй като тя се е научила да живее със слепотата си. Доктор Исауро е заинтигуван от Марина. Когато колибата на Марина избухва в пламъци, доктор Исауро без да се замисли, влиза в колибата, за да спаси сляпата Марина, която е в капан.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?