Актуално В програмата

Бенефисния мач на Христо Стоичков екслузивно по bTV Action

Добави коментар

bTV Media Group придоби екслузивните права за излъчване и телевизионно продуциране на бенефисния мач на Христо Стоичков

bTV Action ще излъчват на живо феноменалния футболен спектакъл по случай 50-годишния юбилей на Христо Стоичков, носител на най-престижните награди във футбола „Златна обувка” и „Златна топка”, голмайстор от Световното първенство по футбол САЩ ’94.

Историческото събитие ще бъде предавано пряко по bTV Action, а представянето и разкриването на всички любопитни, ексклузивни и вълнуващи новини за футболната фиеста, специалните гости и участници ще бъдат представяни екслузивно в новинарските и спортни програми на bTV Media Group.

„bTV Media Group има привилегията да е не просто основен партньор на събитието, но и продуцент на телевизионния проект „50 години №8”. Заедно с правата за отразяване, bTV Media Group притежава и правата за разпространение в почти цял свят. Към момента има проявен интерес от много страни, като най-заинтересовани са държавите, чиите големи футболни звезди участват в шоуто. Горди сме, че ще имаме възможност да направим съпричастни към това събитие всички почитатели на футбола, за които името на Христо Стоичков винаги ще бъде свързано с едни от най-големите постижения в света на спорта” – коментира г-н Павел Станчев, Главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

„Придобиването на правата за излъчване и продуциране на телевизионния продукт е естественото продължение на мисията ни да предлагаме качествено спортно съдържание и новини. Събитие, в което участват световни знаменитости от ранга на Марадона, Валдерама, Хаджи, Саморано, Дзола, Ромарио и много други, както и златните български момчета – Сираков, Балъков, Лечков и др., е предизвикателство за всяка една медия и нейния екип. Щастлив съм от факта, че отразяването на това събитие ще бъде поверено на едни от най-добрите журналисти у нас, тези от отдел „Спорт” в bTV Media Group, които всяка седмица доказват своя професионализъм с работата си по редица престижни първенства, които са част от портфолиото на групата ни” – коментира Венелин Петков, Директор „Новини, актуални предевания и спорт” и и.д. главен редактор „Спорт” в bTV Media Group.  

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Христо Стоичков , Футбол

Световното първенство по футбол 2022 в ТВ програмата

Евро 2020 в каналите на Нова и БНТ - ТВ програма

БНТ 1 излъчва ЦСКА - „Клуж“ и „Лудогорец“ - „Антверп“

УЕФА отложи Евро 2020 за лятото на 2021

Вълнуващи футболни срещи и звезден уикенд от НБА през февруари по DIEMA XTRA