Актуално Други

БЕН 10 – уикенд маратон с Део в София

1 коментар

Cartoon Network е подготвил уикенд, пълен с изненади, за да отпразнува деня на Бен 10 - 10. 10. 2010!

Cartoon Network е подготвил уикенд, пълен с изненади, за да отпразнува деня на Бен 10 - 10. 10. 2010! Феновете на Бен 10 са поканени да вземат участие в спортен маратон в комплекс Колодрум в Борисовата градина на 9 октомври. Маратонът продължава на 10 октомври по Cartoon Network с много епизоди от поредицата Бен 10: Извънземна сила

Бен 10: Извънземна силаCartoon Network кани децата и техните родители на специално спортно събитие в София: Бен 10 – Маратона на сезона. Маратонът ще се проведе в комплекс Колодрум в Борисовата градина на 9 октомври от 10 часа сутринта. В него могат да вземат участие деца на възраст от 5 до 12 години, които ще имат шанса да спечелят специален Бен 10 медал! Део също ще обуе своите маратонки и ще се присъедини към веселието. На приключенския купон децата ще се забавляват със супер игри и ще получат  много Бен 10 награди.

Празненствата по случай деня на Бен 10 продължават на 10.10.10 от 10.10 сутринта по Cartoon Network. Почитателите на Бен 10 ще могат да гледат 22 епизода от Бен 10: Извънземна сила, изпълнени с динамика, приключения и нови герои!

Бен 10 – Маратонът на сезона в София е част от празненствата, организирани от Cartoon Network, в Централна и Източна Европа по случай деня на Бен 10. Паралелни Бен 10 събития ще се проведат по едно и също време в София, Букурещ, Варшава, Будапеща и Москва. Всички деца и родители, които искат да се регистрират за участие в Бен 10 – Маратона на сезона в София, могат да направят това на новия уебсайт на Cartoon Network на български език  www.cartoonnetwork.bg/ben10-marathon.

Зареди се с енергия за Бен 10 – Маратона на сезона!  

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бен Тен: Извънземна сила

Cartoon Network през декември