Кино

Белослава записа музикален клип за новите киноприключения на Мечо Пух

Добави коментар

Белослава записа музикален клип за новите киноприключения на Мечо Пух
Белослава записа музикален клип за новите киноприключения на Мечо Пух

Мечо Пух “Добре дошъл в моя свят”Вече няколко поколения са израснали с историята на философски настроеното „глупаво мече” Мечо пух и неговите приятели от Голямата гора.

Сред тях е и певицата Белослава, която записа на български песента към пълнометражния филм Мечо Пух “Добре дошъл в моя свят”. Клипът на песента беше заснет от Disney студио в Полша, където изпълнители от цял свят се събраха, за да изпълнят песента посветена на приятелството на над 10 различни езика.

В традициите на класическата рисувана анимация, Disney са подготвили вълнуваща първа среща с големия екран за най-малките приятели на Мечо Пух. Вдъхновен от пет разказа от книгите на А. А. Милн за палавото мече, филмът ще въвлече зрителите в една нова история, изпълнена с присъщото очарование и остроумие на познатите епизоди за колоритните обитатели на Голямата гора.  

Мечо Пух “Добре дошъл в моя свят”


Този път, любимото на много деца и възрастни палаво мече, ще поеме на щуро пътешествие в търсене на Кристофър Робин и изчезналата опашка на Йори. Един уж обикновен ден ще се окаже доста натоварен и изпълнен с премеждия за мече, което е излязло просто да си намери малко мед. В приключението се впускат чаровните му приятели Тигър, Заек, Прасчо, Бухала, Канга, Ру, както и самият Йори. Издирването на нова опашка за Йори се превръща от забавна игра с апетитна награда в предизвикателство за веселата компания. Сред необичайните им идеи ще се окажат 17 различни предмета, сред които балон, йо-йо и дори акордеон. Когато Кристофър Робин трябва да реши коя е най-подходящата опашка за Йори, обитателите на Голямата гора установяват, че той е изчезнал, а исктинското им приключение в търсене на техния приятел започва с появата на страховития въображаем враг Паксъм.

След повече от 35 години от първата пълнометражна анимация за Мечо Пух, Disney ни връщат към традиционния киноформат с новите му приключения, за да ни напомнят колко интересно и пъстроцветно място е Голямата гора.

Мечо Пух “Добре дошъл в моя свят”


Най-малките почитатели на лакомото мече, които за първи път ще се докоснат до магията на киното с новите приключения на Мечо Пух, ще чуят любимите си герои на български език с гласовете на Кирил Кавърдиков (Пух), Георги Иванов (Йори), Васил Стойчев (Бухала), Васил Пейков (Кристофър Робин), Мирослав Цветанов (Прасчо), Симона Нанова (Кенга), Самуил Сребрев (Ру), Любомир Младенов (Зайо), Георги Тодоров (Тигър), Николай Пърлев (Паксъм) и Стефан Стефанов (Разказвачът).

В реализацията на пъстрото, очарователно  приключение, създателите на филма въвличат някои от ветераните-аниматори в студиото. „Големите деветима” както ги наричат в Disney, са създатели на някои от най-популярните герои в историята на анимацията, сред които е и самият Мечо Пух. Героите оживяват на екрана благодарение на аниматора, сценарист и режисьор в Disney Бърни Матинсън (основен аниматор в епизода “Мечо пух и Тигъра” от 1974 г.) в ролята на старши художник.

Мечо Пух “Добре дошъл в моя свят”


Другият ветеран в студиото на Disney - режисьорът Дон Хол - е участвал в продукции като „Принцесата и жабокът”, „Семейство Робинсън”, Братът на мечката”, „Бандата на кравите”, “Новите дрехи на царя” и “Тарзан”.

Новите приключения на „Мечо Пух“ са поверени на младото дуо режисьори Стивън Андерсън и Дон Хол. Стивън Андерсън ни е познат като част от екипа в анимациите “Семейство Робинсън”, работил като водещ сценарист в “Братът на мечката” и “Новите дрехи на царя”, както и в спечелилия награда през 2008 г. „Болт”. Продуцент на лентата е Питър Делвекио („Принцесата и жабокът”).

„Мечо Пух“ излиза в кината у нас на 22 юли 2011 година.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мечо Пух

Мечо Пух оживява отново на голям екран в едно напълно ново приключение