Актуално В програмата

Белослава е новият звезден репортер на „Нова ТВ”

Добави коментар

Музика, любов и красота ще има в репортажите на Белослава за Нова телевизия
Музика, любов и красота ще има в репортажите на Белослава за Нова телевизия

Белослава Белослава е новият звезден репортер на „Нова телевизия”. През идващата седмица певицата, известна с финия си вкус не само към музиката, ще се впусне в ролята на журналист, който иска да излъчва  само положителни послания с материалите, които прави.

Началото на седмицата ще бъде посветено на любовта. Какво правят зодиите за любовта и какво е поведението на партньорите в зависимост от зодиакалния им знак? Събеседници на Белослава ще бъдат астролог и, разбира се, влюбени двойки.

Какво „говорят” цветята, които подаряваме, според продавачите на цветя, техните клиенти и психолозите.. Отговорите - във вторник.

Лекар и техните пациенти ще ни убеждават в силата на музикалната терапия  в борбата с болестите. В сряда ще разберем дали това е реален вариант за лечение или екзотика...

Дали жената ще еволюира в бъдеще е темата в четвъртък. Тя е вдъхновена от изследване на биолога Стефан Стиърнс от Йейлския университет, който се занимава с проучвания в сферата на еволюция на жената. Според учения в бъдеще представителите на нежния пол ще бъдат по-ниски, по-решителни и по-плодовити.

Края на седмицата
би трябвало да станем свидетели на среща с един убийствен персонаж и само от неговата суета и желание зависи дали образът му ще стане достояние на цяла България.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”