Актуално В програмата

Белла Донна е новият преследвач в „Голямото преследване“

Добави коментар

Вторият сезон на телевизионната игра за знания „Голямото преследване“ започва в понеделник от 18:00 ч. с интересни участници, пети преследвач и предизвикателни въпроси, с които водещият Ники Кънчев ще изпитва знанията, бързите реакции и хладнокръвието на играчите.

Новото попълнение в А отбора на знанието е лъчезарната учителка Радостина Цветанова, която влиза в образа на Белла Донна. Тя е позната на зрителите от първия сезон на предаването, когато се включи в надпреварата като участник.

Радостина е от китното селo Лесичово, но вече 18 години живее в столицата. Омъжена е и има две деца, които са най-голямото й богатство. Свободното си време посвещава на семейството и близките си хора. По-голямата част от професионалния опит на Белла Донна е свързан с банковия сектор и публичната администрация. В един момент тя прави рязък завой и започва работа като учител. Не съжалява за решението си, за нея това е работата, която й дава смисъл и удовлетворение.

Текст от potv.bg
„Искам учениците да ме запомнят, затова влагам частица от себе си във всеки и когато след години се обърна назад, вярвам, че ще ми кажат: "Благодаря, че ви има!"“, споделя Радостина.

Съвсем скоро участниците в „Голямото преследване“ ще имат възможност да премерят знания с Белла Донна, а кой ще бъде първият, осмелил се да се изправи срещу нея и дали ще бъде покосен от нейния остър ум, предстои да разберем утре в „Здравей, България“.

Не пропускайте „Голямото преследване“ – от 6 февруари всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Голямото преследване

Новият сезон на NOVA – пролетно вдъхновение и силни емоции

„Голямото преследване“ се завръща на 6 февруари с втори сезон и нов преследвач

Неочаквани обрати и впечатляваща печалба в „Голямото преследване“

„Голямото преследване“ започва тази вечер

NOVA представя първокласни продукции през есенния телевизионен сезон