Актуално В програмата

Башар Рахар в ролите на баща, брат, син и колега – тази неделя в „Търси се“

Добави коментар

Башар Рахар ще влезе в няколко роли едновременно, тази неделя в „Търси се“, 4 март от 11:00 ч. по bTV.

Башар Рахар ще влезе в няколко роли едновременно, тази неделя в „Търси се“, 4 март от 11:00 ч. по bTV.  Зрителите ще видят популярния актьор в различни и малко познати роли – като баща, брат, син и колега.

 

Първата среща в предаването е с  Ненчо Илчев, състудент на Башар в класа на Стефан Данаилов. Актьорът от „Комиците“ казва, че Башар е страшен работохолик, винаги в центъра на компанията, никога не го виждал да почива, не обича да бездейства.

 

С типично си чувство за хумор, Сашо Кадиев обяснява, че, за разлика от него,  Башар има много добър бизнес нюх, но пък е по-слаб актьор от него.

 

Добави описание

 

Сестрата на Башар, актрисата Карла Рахал, споделя, че тя е по-голямата, но винаги го е усещала като по-възрастен и като човек, който ѝ дава подкрепа, липсва ѝ и иска по-често да се виждат. От ефира на bTV тя му казва, че много го обича и се разплаква.

 

Майка му Мариана за първи път говори за сина си. Признава, че двамата често се карат, защото са различни като темперамент – тя е по-спокойна, а той е много експанзивен. Най-трудният момент и за двама им е смъртта на баща му, който си отива внезапно. Башар много трудно преживява загубата, въпреки че не го показва. Мариана разкрива, че и досега си пускат музика и си мислят за него.

 

Башар не крие, че след смъртта на баща си е трябвало да порасне бързо, защото много се е притеснявал за майка си и сестра си.

 

Добави описание

 

„Търси се“ ще покаже и Индия – малката дъщеря Индия, която е в Америка и снима специално филмче, за да покаже какъв баща е Башар.

 

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“