Филми Екшъни Филми Трилъри

Бързи и яростни 2 | 2 Fast 2 Furious (2003)

Добави коментар

В края на първия филм Брайън О'Конър направи сериозна грешка в професионалната си кариера, оставяйки шефа на бандата крадци на коли да избяга.

  • Жанр - екшън, трилър
  • 2003
  • САЩ, Германия

В края на първия филм Брайън О'Конър направи сериозна грешка в професионалната си кариера, оставяйки шефа на бандата крадци на коли да избяга. В резултат на това е отстранен от полицията на Ел Ей. Две години по-късно, вече в Маями, му е даден шанс за реабилитация: той е последнита надежда на ФБР и местните власти да уличат крупния бизнесмен Картър Вероне, заподозрян в пране на пари и пристрастен към родеото. О’Конър трябва да се внедри в организацията му.

О'Конър налага собствения си избор за партньор - Роман Пиърс, рецидивист и приятел от детинство, за когото успява да издейства условно предсрочно освобождаване. Гангстерът наема О'Конър да транспортира голяма сума мръсни пари. Разследването на двамата приятели се усложнява от присъствието на агент Моника Фуентес - след като е била внедрена при Вероне, тя изглежда се е превърнала в негова съучастничка…

Избухва неконтролиран екшън и луди автомобилни преследвания.

Режисьор - Джон Сингълтън

Актьори - Пол Уокър, Тайрийз Гибсън, Кол Хаузър, Ева Мендес, Кристофър Бриджис-Лудакрис, Том , Джеймс Римар, Девън Аоки, Майкъл Ийли, Едуард Финли и др.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бързи и яростни , Бързи и яростни 2

10-те най-добри филма на 2014 според сп."Тайм"

"Бързи и яростни" 7 ще излезе на голям екран на 10 април 2015