Актуално В програмата

Банкерът Борислав Гостев се сбогува с „Фермата“

Добави коментар

Единственият банкер в историята на „Фермата“ се сбогува с предаването три седмици след старта му по bTV.

Борислав Гостев сложи край на приключението в стопанството след драматичен дуел на Арената срещу емигранта Костадин Шопов, който го отстрани със 17 на 7 точки.

„За мен това е много емоционален момент. Радвам се, че участвах във „Фермата“, изживях всеки ден тук с пълно сърце. Открих ново семейство и приятели, и тези прекрасни хора ме научиха на много неща“, каза участникът, който не беше хващал трион, не беше цепил дърва и не беше доил кози преди да влезе в риалити шоуто.

Въпреки че живя в трудни условия и преодоля тежки изпитания, той запази джентълменското си поведение, показа уважение към противника и си тръгна с достойнство.

Текст от potv.bg

Двамата съперници застанаха един срещу друг на Арената още в петък, когато Костадин демонстрира по-голяма издръжливост във висенето на греда и в стрелбата с прашка, и поведе в резултата. В събота той отново показа превъзходство над съперника си в класическия за „Фермата“ сблъсък – „Електродомино“, при който през телата на участниците премина слаб ток. Въпреки серията от загуби, Борислав не остана без своя хъс и успя обърне дуела в своя полза при търкалянето на бъчви и стрелбата с пясъчни торби.

Текст от potv.bg

В последните битки участниците трябваше да покажат баланс и да развият максимална скорост по трасето, а напрежението изпъна нервите им до краен предел. По време на инфарктния финал Костадин се оказа по-бърз от Борислав само с около минута и го отстрани завинаги от състезанието, в което победителят ще получи голямата награда от 100 000 лева.

„И двамата показахте сърце на воини“, поздрави участниците водещият Иван Христов след края на мъжката битка.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Ваня Илиева падна на Арената и се раздели с приключението „Фермата“ по bTV

Ветеранът на „Фермата“ Димитър Господинов - Гуспа напусна достойно приключението

Георги Корчев падна с 0 на 10 и напусна „Фермата“ по bTV

Ангел Тенев напусна „Фермата“ 8 след дуел на ветераните

Учителката Милена Стефанова отпадна на старта на „Фермата“