Актуално В програмата

Банкерът Борислав Гостев се сбогува с „Фермата“

Добави коментар

Единственият банкер в историята на „Фермата“ се сбогува с предаването три седмици след старта му по bTV.

Борислав Гостев сложи край на приключението в стопанството след драматичен дуел на Арената срещу емигранта Костадин Шопов, който го отстрани със 17 на 7 точки.

„За мен това е много емоционален момент. Радвам се, че участвах във „Фермата“, изживях всеки ден тук с пълно сърце. Открих ново семейство и приятели, и тези прекрасни хора ме научиха на много неща“, каза участникът, който не беше хващал трион, не беше цепил дърва и не беше доил кози преди да влезе в риалити шоуто.

Въпреки че живя в трудни условия и преодоля тежки изпитания, той запази джентълменското си поведение, показа уважение към противника и си тръгна с достойнство.

Двамата съперници застанаха един срещу друг на Арената още в петък, когато Костадин демонстрира по-голяма издръжливост във висенето на греда и в стрелбата с прашка, и поведе в резултата. В събота той отново показа превъзходство над съперника си в класическия за „Фермата“ сблъсък – „Електродомино“, при който през телата на участниците премина слаб ток. Въпреки серията от загуби, Борислав не остана без своя хъс и успя обърне дуела в своя полза при търкалянето на бъчви и стрелбата с пясъчни торби.

В последните битки участниците трябваше да покажат баланс и да развият максимална скорост по трасето, а напрежението изпъна нервите им до краен предел. По време на инфарктния финал Костадин се оказа по-бърз от Борислав само с около минута и го отстрани завинаги от състезанието, в което победителят ще получи голямата награда от 100 000 лева.

„И двамата показахте сърце на воини“, поздрави участниците водещият Иван Христов след края на мъжката битка.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Фермата

Живка, Мартина, Кирил и Пламен са финалисти във „Фермата“ 7

Костадин Шопов падна с 0 на 17 на Арената и напусна „Фермата“

Бизнесменът Любомир Иванов и строителят Георги Гергинов напуснаха „Фермата“

Ралица Йовкова напусна „Фермата“ след дуел с непобедимата Ваня Павлова

Лора Цолова напусна „Фермата“ след първи извънреден дуел