Актуално Какво ще се случи...

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 2

Добави коментар

Лелята на Марина е мъртва! Тя и брат и остават на улицата! Вижте какво ще се случи в епизод 2 на латиноамериканския сериал "Бандитката”.

В първия епизод започна историята на Марина - младо момиче, което губи покрива над главата си и един ден се превръща в Грасиела Олмос, една от най-влиятелните жени в мексиканското изкуство и политика.

Марина и малкия ѝ брат Бенхамин успяват да се спасят след като банда разбойници нахлува в дома им. Сега двамата се надява да намерят нов дом при непозната си леля в Мексико Сити.

Текст от potv.bg

За съжаление, когато пристигат в столицата, Марина разбира, че сестрата на майка й, за която момичето се е надяваше да им помогне, е мъртва. Марина и Бенхамин отново се озовават на улицата.

Марина няма пари за наем на стая или за да издържа на брат си. Тя обаче не се отказва - започва да проси на пазара и да продава вестници. Момичето иска да купи нови обувки на Бенхамин със събраните пари, но двама разбойници я ограбват и я оставят отново без нищо.

Текст от potv.bg

В същото време Бенхамин вдига висока температура. Марина няма пари да купи лекарства за болния си брат. Отчаяна тя се опитва да ограби богата дама и е хваната от полицай. За щастие сестра Каталина се намесва и спасява момичето. Монахинята води Марина и брат ѝ в благотворителната болница, която управлява. Бенхамин се подобрява.

Текст от potv.bg

Сестра Каталина, виждайки тежкото положение на децата, решава да им помогне да си намерят дом. Тя им намира подслон при заможното семейство Фернандес, което не може да има свои деца. Но Марина и Бенхамин бързо разбират, че това не е нормални семейство.

Епизод 2 на латиноамериканския сериал "Бандитката" може да гледате от 20:00 часа на 16 февруари 2021 по Diema Family.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бандитката

"Бандитката" - какво ще се случи в последния епизод

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 61

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 60

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 59

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 58