Актуално Какво ще се случи...

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 1

Добави коментар

Бащата на Марина е убит пред очите й! Тя се заклева да си отмъсти! Вижте какво ще се случи в епизод 1 на латиноамериканския сериал "Бандитката”.

"Не за първи път виждам смъртта отблизо"

В първия епизод от латиноамериканския сериал "Бандитката”, Грасиела (в ролята Сандра Ечеверия) е отведена в полицейското управление, където е разпитана от Самуел.

Текст от potv.bg

Като дете Грасиела работи като прислужница в ранчото, където живее със семейството си. Тя винаги е притежавала силен характер и се опитва да търси истината в жестокия свят, който я заобикаля; свят, построен за богати хора и мъже. Докато едно събитие не променя посоката на живота и.

Текст от potv.bg

В миналото Грасиела, позната като Марина, израства в хасиенда Буенавентура. Един ден живота ѝ се променя завинаги когато банда разбойници нахлува в хасиендата и убива почти всички нейни обитатели. Един от главорезите Хосе убива баща ѝ пред очите й, но помага на нея и по-малкия ѝ брат Бенхамин да избягат. Малката Марина се заклева пред Хосе, че ще го убие.

Текст от potv.bg

Заедно с по-малкия си брат Марина успява да избяга в Чихуахуа. Вече в безопасност Марина иска да стигне до столицата, където живее сестрата на покойната ѝ майка. За да събере пари за билети за влака Марина започва да краде портмонета от богати дами.

Текст от potv.bg

Епизод 1 на латиноамериканския сериал "Бандитката" може да гледате от 20:00 часа на 15 февруари 2021 по Diema Family.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бандитката

"Бандитката" - какво ще се случи в последния епизод

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 61

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 60

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 59

"Бандитката" - какво ще се случи в епизод 58