Актуално Други

Българският сериал “Стъклен дом” ще се излъчва и по голяма турска телевизия

Добави коментар

Българският сериал “Стъклен дом” ще се излъчва и по голяма турска телевизия
Българският сериал «Стъклен дом», който стартира след броени дни в ефира на bTV, съвсем скоро ще започне да бъде излъчван и по една от най-големите турски телевизии, съобщи вчера на предпремиерната прожекция на сериала генералният директор на bTV Вики Политова.  Сделката за продажбата на изцяло българската поредица е осъществена и в Турция ще бъдат излъчени 33  епизода, които ще стартират най-вероятно още през това лято.Тази неделя, 11 април, точно от 20:00 ч. е премиерата на «Стъклен дом» в ефира на bTV. До началото на лятото зрителите ще могат да следят сериала общо 10 вечери, всяка неделя, от 20:00 до 21:30 ч. През есенния телевизионен сезон ще бъдат излъчени и останалите серии от първия сезон.

Калин ВрачанскиНа 11 април започва началото на историята на загадъчен мъж – Камен Касабов (Калин Врачански), който се завръща от Америка за 60-ия рожден ден на баща си, с когото не е говорил 18 години. Бащата Димитър Касабов (Стефан Данаилов) е един от собствениците на мола и без съмнение човек с тежък характер. Същата вечер е планирано убийство, но тяхната среща ще предизвика верижна реакция от събития, които ще променят малкия свят на мола завинаги. Появата на Камен ще обърка живота на всички, а самият той ще бъде принуден да промени собствените си планове.

Луиза и Радина


Междувременно тийнейджърката Сиана
(Радина Кърджилова) разбира, че е бременна от гаджето на най-добрата си приятелка Дани (Бойко Кръстанов). Дали това е единствената тайна връзка? Какво се крие зад привидния блясък на стъклената сграда? Дали са искрени усмивките на всички, които всеки ден се срещат там? Много скоро крехките лъжи ще станат на парчета и светът им ще се срути.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Стъклен дом” се завръща по bTV Cinema от 1 юни

Шаки изтезава Камен, прониква в спалнята на Боряна - в „Стъклен дом: Спасението”

Ще съблазни ли Боряна Шаки в „Стъклен дом: Спасението”

В програмата:

06:00 18.01.2021
Тв програма БНТ 1
Денят започва сутрешен блок с Христина Христова