Архив Survivor

България избра Николай Мартинов за победител в Survivor:Островите на перлите

Добави коментар

България избра Николай Мартинов за победител в Survivor:Островите на перлите. Започна записването за четвъртото издание на шоуто
Започна записването за четвъртото издание на шоуто

България избра Николай Мартинов за победител в Survivor:България избра победителя в Survivor: Островите на перлите след зрителско гласуване по време на най-зрелищния финал в българските издания на шоуто. Николай Мартинов грабна голямата награда от 250 хил. лева и титлата “Последният оцелял”, успявайки да спечели над 90% от гласовете на зрителите.

След като беше отворена урната с вота на журито, даден още в Панама, стана ясно, че Спас и Николай са получили равен брой гласове от своите съплеменници. Третият финалист – Силвия Димитрова, беше подкрепена единствено от Евгения и на практика отпадна от битката за зрителските гласове. С начина си на гласуване плувкинята успя да изненада всички за пореден път.

След като в играта тя се превърна в екзекутор на бившите си съплеменници, останалите от Мого Мого очакваха, че Жени ще подкрепи Спас. Това обаче не се случи и така Евгения изравни шансовете за победа на Ники и Спас. Така след драматичен финал бащата на близначките успя да спечели симпатиите на зрителите и не остави никакъв шанс за победа на Спас.

В края на шоуто беше даден стартът на записване за участие в кастингите на четвъртото българско издание на Survivor. Всеки, желаещ да участва в най-гледаното риалити шоу у нас, може да изпращат своите документи на адрес survivor@btv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Survivor

52 дни, събрани в 1 час определят решението на зрителите кой ще бъде „единственият оцелял”

Тайни от дневника и 100 дни в Survivor – 4 декември от 21:30 часа по bTV

Директорът на туризма в Кралство Камбоджа посреща сървайвъри в Ангкор Ват на български

Българин поставя световен рекорд в Survivor

Сбъдват ли се големите надежди в Survivor - понеделник вечер от 21:30 часа по bTV