ТВ анонси TLC

Бъдещи младоженци планират своя специален ден с „Коя сватба искам?“ по TLC

Добави коментар

Двойките се доверяват на сватбени организатори, които да им помогнат в отговора на въпроса „Коя сватба искам?“ от 21-и август

Сватбата е най-важния и дългоочакван ден в живота на  всяка влюбена двойка. . Но понякога възникват трудности в организацията на събитието и младоженците се нуждаят от помощ. Какво се случва, когато младоженците са на две противоположни мнения за това как трябва да изглежда сватбата им? Ще успеят ли професионалисти в  организирането на сватби да помогнат на бъдещите семейства, разберете в   „Коя сватба искам?“ от 21-и август, в 21:00 ч. по TLC.

Въпреки че откриването на мечтаната сватбена рокля е стресиращо, то това е само част от списъка на всяка бъдеща булка. Когато говорим за планиране на сватба, изчисляването на бюджет е изнервящо и сгодените двойки не винаги са на едно мнение за това каква сума могат да отделят за сватбения си ден. Всяка двойка минава през това, но сега има перфектен начин да стигнат до споразумение за идеалния бюджет за големия ден.

 

Добави описание


В премиерната поредица на TLC „Коя сватба искам?“, опитни сватбени организатори представят на клиентите си три различни сватби: едната от тях е еквивалент на това, което булката иска да похарчи, друга – в ценовия диапазон на младоженеца и трета – компромисен вариант, който включва по малко и от двете. Уловката обаче е, че двойката не знае цената на тези сватби до края на експеримента. Накрая, двойката ще се съгласи на бюджет и ще може да избере своята мечтана сватба. За коя от тях двойките ще кажат „Искам тази сватба“  разберете от 21-и август в ефира на TLC.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Коя сватба искам?