Архив VIP Brother

АЗИС ОТНОВО ВЪВ VIP BROTHER!

Добави коментар

АЗИС ОТНОВО ВЪВ VIP BROTHER! Тази вечер във VIP Brother 3 Live ще проследим втората артистична мисия на съквартирантите – латино танци.
Над 200 билборди и рекламни пана с VIP съквартирантите заливат България от днес втора благотворителна кауза – изграждане на спортни площадки в домовете за изоставени деца
    
Тази вечер във VIP Brother 3 Live ще проследим втората артистична мисия на съквартирантите – латино танци. Петимата номинирани съквартиранти ще танцуват в ритмите на мамбо, салса и самба, a техни партньори на сцената също ще не по-малко известни личности.

Ето и двойките:
  • Дачо и адреналинката Алекс
  • Кристияна и Георги Мамалев
  • Емил Кошлуков и Мариана Попова
  • Саша и Бинака Панова
  • Тодор Славков и адреналинката Жана

Освен за събиране на благотворителни средства, танцуващите съквартиранти ще се борят и за спасяване от елиминации, които са утре – четвъртък, отново на живо от студиото на VIP Brother.
Двете двойки, събрали най-много пари за благотворителност тази вечер, ще се спасят от елиминации утре.

VIP гост
Също тази вечер в къщата ще бъде сменен и седмичният VIP гост. Румен Луканов, който изкара една седмица като съквартирант, участва в няколко мисии, пя на сцената и дори номинира, си тръгва тази вечер. На негово място в къщата на VIP Brother 3 ще влезе една от най-скандалните звезди в България – Азис. Костинбродския славей, телевизионен водещ и екс-VIP съквартирант също влиза за една седмица в къщата, за да подкрепи благотворителния сезон на шоуто.

Емил и приятели в подкрепа на децата на България

 Емил и приятели в подкрепа на децата на България

VIP Brother 3 зарази с благотворителност цяла България - от деца, които даряват свои дрехи, до големи фирми, които предоставят безвъзмездно огромни площи за реклама с цел допълнително събиране на средства. Последната подобна инициатива е  безвъзмездното предоставяне на над 200 рекламни страни на билборди и рекламни пана из цялата страна. Идеята е на Емил Кошлуков, който дълго време убеждаваше съквартирантите, че с дружни усилия и ако всеки от тях използва контактите си във външния свят, могат да помогне още повече за каузите. След проявата на тази инициативност, екипът на VIP Brother 3 се свърза с една от най-големите фирми за външна реклама и лични приятели на Емил. От фирмата реагираха светкавично и предоставиха безвъзмездно над 200 рекламни страни на билборди и рекламни пана в най-големите български градове. От днес до 5-ти април 22 града на България, между които София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Велико Търново, Търговище, Перник, Смолян, Враца ще осъмват с визията на съквартирантите и с телефония номер, на който българин може да даде своя скромен принос за някоя от каузите в настоящия сезон.
Текста под билборда гласи – Емил и приятели в подкрепа на децата на България

Нова Кауза
Цяла седмица VIP съквартирантите събираха пари в помощ на талантливте деца, лишени от родителска грижа. Те влязоха в ролята на певци, улични артисти, праисторически герои и латино танцьори. Тази вечер е и последна за първата кауза. От утре мисиите, игрите, благотворителният съботник и всичко останало ще бъде тематично обвързано с втората благородна кауза - ИЗГРАЖДАНЕ НА СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ В ДОМОВЕТЕ ЗА ИЗОСТАВЕНИ ДЕЦА.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП брадър 3 , ВИП БРАДЪР , VIP Brother 3

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother