ТВ анонси ТВ анонси

Австрийският сериен трилър „Джак Айриш“ тръгва премиерно по Bulgaria ON AIR

Добави коментар

Неустоима за почитателите на качественото кино продукция, в която криминални истории, прегърнати в мистерия, се редуват с множество комични ситуации, в които опасностите могат да дебнат отвсякъде, ще предложи Bulgaria ON AIR на своите зрители.

От 24 септември, всяка делнична вечер, от 22:15 часа, премиерно за България в ефира на телевизията емблематичният актьор Гай Пиърс ще влезе в ролята на Джак Айриш в едноименния сериал, за да се впусне в изненадващи ситуации, мистика и спиращи дъха екшън сцени. Вдъхновението на режисьорите Даниел Нетейм, Марк Джофе и Киран Дарси-Смит за създаването на популярната поредица от телевизионни трилър серии е базирана на криминалните романи на успешният австралийски писател Питър Темпъл.

Завладяващият сюжет на австралийски трилър се разгръща в шест части, а всеки епизод обещава да предизвика сетивата на този, който го гледа, превръщайки го във виртуален участник в тази толкова мистериозна атмосфера. Джак Айриш е бивш адвокат по наказателни дела и страстен футболен фен, който прекарва дните си като разузнавач и следовател на непълно работно време, събирач на дългове и чирак. Като експерт в намирането на тези, които не искат да бъдат намерени, той е решен да открие изчезналия мъж на име Уейн Дилтей. Ходът на разследването му се променя изцяло, когато обектът на преследване на Джак бива убит пред очите му, а той се превръща в главен заподозрян за убийството.

Така бившият адвокат бързо се улавя в сложна мрежа от интереси, власт и корупция, която се простира от родния му град Фицрой до столицата на Филипините – Манила, където дамата на сърцето му Линда Хилиър работи като международен кореспондент на австралийски вестник и попада на следа от „нещо голямо“.

Загадките са много, неясните обстоятелства пречат на здравия разум, където пътят към разгадаването на случая е осеян с въпросителни.

Не пропускайте разгадаването на заплетената сюжетна линия, в която познато и непознато, опасно и безопасно, мистика, екшън и трилър се смесват в една примамваща вниманието на зрителя комбинация – премиерно за България, хитовия сериал „Джак Айриш“, от 24 септември, всяка делнична вечер, точно в 22:15 часа, по Bulgaria ON AIR.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Джак Айриш