ТВ анонси ТВ анонси

Австралийски търсачи на злато по VIASAT EXPLORE: Златната треска на 21-ви век

Добави коментар

Новият сезон дебютира с четири поредни епизода в четвъртък, от 21:00 часа

Австралийската пустош е пълна със скъпоценно злато, а група сурови златотърсачи е на мисия да забогатее! Дали заради изнурителна работа, екстремни климатични условия, проблеми с техниката или свирепа конкуренция търсенето на злато в тази враждебна среда не е за слаби сърца! Хитовата поредица „Австралийски търсачи на злато“ се завръща по Viasat Explore с най-новия си 7-ми сезон, а те са по-закоравели, по-изобретателни и дръзват да поемат повече рискове от когато и да е било!

За пръв път в историята, Австралия е най-големият производител на злато в света. Огромните добиви и рекордните цени форсират Треската за злато на 21-ви век, която вече е в глобален мащаб. В този сезон ветераните-търсачи в Австралия достигат до пределните граници, където с огромни усилия продължават да работят в бруталните условия.

В новия 7-ми сезон екипът Посейдон трябва да продаде мулти-милионната си инсталация, за да финансира разкопки на обект, който е възможно да съдържа парче от 1,000 унции. Джаки Бузети и Андрю Лийхи дръзват да се изложат на тропическата жега и изпълнената с влечуги пустош на далечния северен Куинсланд.

Пътуваме до легендарните златни поля по река Палмър, където според историческите извори - са били добивани рекордни количества. Това е също домът на най-голямото влечуго на планетата, солено водният крокодил, както и на западният тайпан, змията с най-токсичната отрова на земното кълбо. Те превръщат мястото в едно от най-опасните златни полета в Австралия.

Нов екип – Голд Ритривърс – взима заем от $250,000 в отчаян опит да финансират огромна операция, от която зависи цялата им експедиция. Маркус, Линден и Дейл трябва да се справят с най-рискованото и най-скъпото си начинание, докато Шейн и Ръсел рискуват финансовото си бъдеще с епично пътуване в търсене на големи парчета.

В отдалечения регион Пилбара, битката за намиране на злато на безпощадния терен разделя Ферълс, докато Голдтаймърс са изложени на катастрофален пожар, преди дори да започнат да се надяват, че продажбата на обекта им би могла да им донесе $100,000.

Търсенето на злато разделя някои екипи и обединява други в най-жежката треска за злато на земята, а „Австралийски търсачи на злато“ дебютира по Viasat Explore на 1 септември с цели 4 епизода и ще се излъчва всеки четвъртък от 21:00 часа с двойни епизоди.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър