Сериали Комедии

Авеню 5 | Avenue 5

Добави коментар

Комедиен сериал за космически туризъм 40 години в бъдещето, когато Слънчевата система е достъпна за всеки.
  • Жанр - комедия, научнофантастичен

40 години в бъдещето Слънчевата система е достъпна за всеки. На борда на космическия круизен кораб „Пето Авеню“, голяма неизправност на системите го изпраща на далеч от курса му. Смята се, че ще са нужни години на кораба да се върне на Земята, а провизиите на борда ще изхранят пътници само за планирания месец, екипажът на „Пето Авеню“ трябва да се бори да поддържа реда и да върне безопасно плавателния съд.

Кралят на сатирата и номинирания за "Оскар" Армандо Янучи е създателят на "Авеню 5". Забележителните произведения на шотландския писател и режисьор включват едно от най-големите спектакли на всички времена, “Вице”, филмът, който му носи номинация за "Оскар”, In the Loop, и награденият с наградата на BAFTA „Смъртта на Сталин “. Той също така режисира пилотния епизод на сериала, заедно с Натали Бейли и Беки Мартин.

 

Кой участва в “Авеню 5”

 

Добави описание

 

Хю Лори се превъплъщава в Райън Кларк, капитан на космическия круизен кораб „Пето Авеню“. Учтив, привидно уверен, уравновесен и красив, Райън е човекът, който искате да командва по време на криза.

 

Добави описание


Джош Гад играе милиардера Хърман Джъд, който е лицето на „Пето Авеню“, но освен това е собственик на хотели и фитнес клубове. Херман е самопровъзгласил се гений, който всъщност не особено наясно с нещата.

 

Добави описание

 

Сузи Накамура ще влезе  в ролята на Ирис Кимура, дясната ръка на Хърман Джъд.

 

Добави описание


Зак Уудс е Мат Спенсър, началник на отдел „Връзки с клиенти“.  Мат е приличен младеж с нихилистично отношение към живота. Не иска нищо на света повече от това да бъде повишен.

 

Добави описание


Ники Амука-Бърд влиза в ролята на Рав Мулкер, ръководителя на мисиите от Земята. Тя е остроумна, мъдра и ексцентрична, но се чувства гузна, че е изпратила приятелите си в космоса, за да даде втори шанс на брак им.


Ребека Фронт играе Карън Кели – жена, която е родена да бъде лидер, и се качва нелегално на кораба с билета на сестра си. Тя е независима, непокорна и решена да помогне на обезпокоените пътници.

 

Добави описание


Линора Кричлоу влиза в ролята на  Били МакЕвой, втори инженер на космическия круизен кораб „Пето Авеню“. Кариерно ориентирана и честна жена, Ленора е параноична, че ще бъде убита в космоса.


Итън Филипс играе Спайк Мартин, възрастен космически ентусиаст и бивш астронавт. Спайк е казанова, който обича да пие и се справя добре с деца. Спайк има навика да говори неща, които са най-вече неверни.

 

Епизодите на  “Авеню 5”


Епизод 1 | I Was Flying


Неизправност възниква на борда на луксозния космически круизен кораб „Пето Авеню“, а инженерът Били МакЕвой трябва да предупреди капитан Райън Кларк, собственикът на „Пето Авеню“ Херман Джъд и дясната му ръка Ирис Кимура, че инцидентът може да има сериозни последици. Докато Рав Мулкер управлява ситуацията от контрола на мисията на Земята, Мат Спенсър, ръководител на връзките с клиентите, се опитва да успокои нервите на борда, а пътничката Карън Кели открива, че екипажът може да знае повече, отколкото признават.


Епизод 2 | And Then He's Gonna Shoot Off...


Рав и нейният екип се срещат с представител на НАСА, за да съставят потенциална спасителна мисия, а Райън научава, че Сайръс, инженер, работещ в скрита част на кораба, има изненадващо оптимистична теория за бъдещето на кораба. Джуд дарява пищна лична вещ в памет на паднал член на екипажа. Карън става гласен защитник на пътниците. Миа и Дъг получават семейно консултиране от Мат.


Епизод 3 | I'm a Hand Model


Персоналът на  „Пето Авеню“ не се справя в обслужването на клиентите си, така че Райън предлага на Карън възможността да използва уникалния си талант да говори езика на пътниците. Джъд очертава плана за спасителна мисия и кара Ирис да организира бдение на Земята, за да събере парите за финансирането му. Рав издържа на куп съобщения от кораба и се справя с буйна пресконференция.


Епизод 4 | Wait A Minute, Then Who Was That On The Ladder?


С Джуд притеснен за репутацията си, Ирис организира среща с няколко пътници в луксозния му апартамент. Разочарован от мостов екипаж без отговори, Райън и Били се сприятеляват с инженерите под палубата. Мат насърчава Франк да стане човека, който винаги е искал да бъде.

 

Епизод 5 | He's Only There To Stop His Skeleton Falling Over

 

Епизод 6 |

 

Епизод 7 |

 

Епизод 8 |

 

Трейлъри на “Авеню 5”

Авеню 5 ще се излъчва по HBO и ще бъде достъпна по един епизод на седмица в HBOGO от 20 януари.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Авеню 5

„Авеню 5“ ще има втори сезон

Хю Лори в нов сериал по HBO